reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pogaduchy czerwcówek

reklama
Miss będzie dobrze, wytrzymasz:D

Wiesz już kiedy ten szew Ci założą?

Justyna to masz tak jak ja, jak wstawać nie trzeba to się człowiek budzi wcześnie a jak trzeba wstać, to dupa do łóżka przyrasta.

Ooo Miss trzymam kciuki.

Widzę że nie tylko ja na nogach już :o
Wczoraj wieczorem miałam taką migrene jak nigdy w życiu. Zamknęłam się w ciemnym pokoju i modlilam się żeby nie wymiotowac a było blisko już. A dziś od rana czuję głowę ale nie jest źle. Oczywiście w domu zwykłego paracetamolu nie mam:D
Ale nikt mnie dziś z domu nie wyciągnie jest -12.

Witam nowe mamy:)

Nie mam pojecia. W ogole sie zastanawiam czy mnie wywala do domu czy zrobia ten posiew kontrolny w piatek by w nastepnym tyg. Zalozyc szew. Nie mam pojecia. Brak lekarzy bo na urlopach ale ordynator jest to moze ciutke sie dzis dowiem. Chcialabym byc w domu w dniu swoich urodzin :p

Justyna
Oj ja tez nie cierpie w nocy wstawac. A jak juz moj mlody zaczyna skrzeczec to cisnienie mi rosnie bo dwa lata noc w noc nam po pare razy krzyczal. To nawet placz nie byl.

Smile
Wspolczuje bolu glowy. Ale zimno u was vbbbrr :-) u mnie pewnie z -4-8 max.

Smile współczuję migreny. Oby dziś Cię nie dopadła.

Miss którego masz urodzinki?

U mnie jutro i pojutrze mają koleżanki z pracy i pełno ciast na stole aż sie patrzec po tych świętach na słodkości nie chce. Jeszcze szampana mamy w lodówce na toast. Powiem Wam że nawet mi sie chce lyka hmmmm ale chyba odpuszcze, choć lekarz powiedzial że świat sie nie zawali jak lampke wina czy szampana w sylwestra wypije:D ale jednak PICOLO górą :thumbup::thumbup::thumbup:

Justyna w Australii jestem na wycieczce. W sumie to nasze przedłużona podróż poślubna z bobasem w brzuchu ;) Podróżujemy od połowy października. Najpierw był Budapeszt, potem Dubaj, Filipiny i teraz Australia. Ale już chcę do zimowej Polski :)

Dzien dobry :) jak czlowiek ma czas na tableta to wy malo piszecie a jak odejdzie od sprzetu to bach kilka stron :D
Smile bo on sie z mama laczy i solidaryzuje nie jedzac miecha :D z przeciwbolowych to ukochany w anglii paracetamol :)
Nati maly uparchiuch i gratki synusia :)
Karotka tanie macie te wizyty u nas 100 funcikow i w gore :/ sprawdz sobie jak by ci wychodzilo osobno te z omega dokupic. Ja mam zwykle dla ciezarnych plus jakies z dha. Calosc prawie pol tansza niz te z napisem dla ciezarnych
Martyna wspolczuje sytuacji z mezem. Pogodziliscie sie?
Alkmena jeszcze bedziesz marudzic, ze male za mocno kopie :) bedzie dobrze niebawem sie odezwie :) ja wit biore zwykle dla ciezarnych plus omega osobno
Koga jaj ale ci fanie :) baw sie dobrze :)
MalaZosia jakbym mogla to bym zostawila te moje robaki z dziadkmi i poszalala tak jak ty :D ale, ze dziadki uparte i stanowczo wypadu do uk odmawiaja to kisimy sie w domku :D nie przepracowuj sie :)
Sosnowiczka moj mial krew orzetaczana 4 razy. To moze nie brzmi dobrze, ale daje super efekty. Dziewczynki sa tez silniejsze od chlopcow wiex tylko czekac az beda mogly z mamusia pojechac do domku :) wszystkiego dobrego dla nich i mamusi
Czoperka witaj i rozgosc sie :) Australia mmmm marzenie :)
Missis czekamy na wiesci i zaciskam aby wszystko bylo oki i szybko niech ci ten szew zaloza no i oczywiacie za coreczke :)
Dziewczyny pisalam ostatnio z Kamcia. Za kilka miesiecy moze zaczynac staranka, miewa sie dobrze chociaz jej ciezko i Emilka zaczyna powtarzac slowa :)

reklama
Do góry