reklama
za jakis tydzien bo w sumie ustalona mam na 22 stycznia ale powiedzial ze moge sie wczesniej pojawic i stwierdzilam ze pojde kolo 10. matko nie chce lezec kolejnej ciazy w lozku.. bada tak przez brzuch. i wlasnie zrobil wielkie oczy . ale nie dal mi zadnych wiecej tabletek. zapytal czy mam bole. no i tyle kazal sie nie stresowac..
a no i wiem ze bedzie chlopak ...
a no i wiem ze bedzie chlopak ...
grabola87
Fanka BB :)
asiorrek odpoczywaj jak najwięcej nie denerwuj się i gratuje chłopca
lekarz wie co robi jeśli by było naprawdę nie ciekawie zapisałby ci coś odpoczywaj :0
no co do pampersow to ja tez jade na dadach.. pampersy tylko okazjonalnie jak ktos przyniesie albo gdzies promocja. huggisy to dla mnie tragedia taki walek sie miedzy nogami sie malemu robil ze tylko jedna paczke zuzylammi powiedzialam nigdy wiecej.
Sosnowiczanka
Mamusia Alanka :)
Mamamila , Mamuśka dzięki ze pytacie. Z siostra wszystko ok , miała cc. Trochę gorzej z dziewczynkami , zostały przewiezione na oiom do ligoty bo w Sosnowcu nie mają takiego oddziału dla wcześniaków. Urodziły się w 35 tc nie dotlenienie , w zielonych wodach płodowych, i jeszcze jakaś infekcje mają która przejęły od ich mamy. Dziś byłam je zobaczyć ale nie wypuszczono mnie tylko samego szwagra. Jedna ma zapalenie płuc i jest pod respiratorem, z drugą lepiej. Siostra musi cały czas odciągnąć pokarm u dwa razy dziennie trzeba im go wozić. Przerabane i to dosłownie. Mam nadzieje ze dziewczynki wyjdą z tego cało i zdrowo bo co pomyślę to płakać mi się chce. Takie kruszarki malutkie. Po porodzie tylko przez chwilę widziałam je przez szybe. 1700 i 2200 gram.
Mamamila według mnie godne polecenia są tylko i wyłącznie pampersy. Dade kupiłam raz i są mało chłonne , przeciekaja , szczególnie nie nadawały się u nas na noc. Raz wypróbowałam z lidla i były lepsze od dady pod katem przeciekania ale jakieś sztywne i nie elastyczne. Teraz nawet nie będę innych niż o pampersy testować bo bez sensu. Natomiast Lubie chusteczki z lidla. Pampersy opłaca się kupować najlepiej w dużych kartonach , jak jest fajna promocja to karton kosztuje ok 80 zł.
Mamamila według mnie godne polecenia są tylko i wyłącznie pampersy. Dade kupiłam raz i są mało chłonne , przeciekaja , szczególnie nie nadawały się u nas na noc. Raz wypróbowałam z lidla i były lepsze od dady pod katem przeciekania ale jakieś sztywne i nie elastyczne. Teraz nawet nie będę innych niż o pampersy testować bo bez sensu. Natomiast Lubie chusteczki z lidla. Pampersy opłaca się kupować najlepiej w dużych kartonach , jak jest fajna promocja to karton kosztuje ok 80 zł.
Sosnowiczanka
Mamusia Alanka :)
A i sort ze tak niemal tylko o sobie ale pisze z tel i zle się pisze ale Alan wylal mi wodę na klawiaturę w laptopie i chwilowo nie mam laptopa...
reklama
justyna270284
Fanka BB :)
Sosnowiczanka trzymam kciuki za dziewczynki. U nas też były przeboje po porodzie, ze nawet mi się nie chce tego wspominać ale teraz jest ok. Dzieci mają wielką siłę , my leżeliśmy 3 tygodnie z sepsą w szpitalu dziecięcym. Potem długi czas musieliśmy jeżdzić po różnych lekarzach do kontroli ale zakończyło się ok.
Kasia my zawsze czekaliśmy na promocje w Tesco takich właśnie w kartonach bo wtedy naprawde się opłaca. Pamiętam ,że kiedyś policzyliśmy to niewiele więcej kosztowały niz te z biedronki.
Kasia my zawsze czekaliśmy na promocje w Tesco takich właśnie w kartonach bo wtedy naprawde się opłaca. Pamiętam ,że kiedyś policzyliśmy to niewiele więcej kosztowały niz te z biedronki.