reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pogaduchy czerwcówek

reklama
Zrobiłam pranie i zaczęłam prasowac i tak mnie nagle brzuch rozbolal że stwierdziłam ze pierdzielic to prasowanie biorę nospe i kładę się do łóżka.
Martwi mnie to ze trochę porobie i zaraz coś takiego mam.

Marzycielka tobie też wesołych i spokojnych świąt :D

Smile to oszczędzaj sie, prasowanie nie ucieknie, najważniejsza jesteś Ty i dzidzia:)

Ja to tak z doskoku z kuchni:D

Marzycielka wzajemnie Spokojnych, Pogodnych Świat

Ostatnia edycja:
Justyna - synuś...super. A stawiałyśmy, że u nas będą dziewuszki.

A ja się muszę wyżalić. Miałam mieć dzisiaj USG prenatalne w enel-medzie we Wrocławiu. Normalnie chodzę w wawie, ale na święta jestem we Wro i tak termin mi pasowaŁ. Wpadam do gabinetu a pani doktor od usg wielkie oczy na mnie. Okazało, że że tutaj nie robią prenatalnego, bo nie mają specjalistów... Jakaś debilka umówiła mi źle wizytę. A najgorsze, że już mam 13 tydzień, więc mam 6 dni na zrobienie prenatalnego. Na szybko umówiłam się na na sobotę prywatne - ola boga 310 zł. Po awanturze na infolinii enel-med umówił mnie na poniedziałek. Pójdę i tu i tu, bo sie boję, że jak znowu jakaś sierota coś pomyliła w rejestracji to zostanę bez USG w terminie. Wkurzyli mnie strasznie, bo jakby miała jeszcze 2 tyg to na luzie bym sobie szukała lekarza, a tak to teraz okres świąteczny obdzwoniłam z 5 klinik by znaleźć jakikolwiek termin.
A poza tym to jestem u teściów z ograniczonym dostępem do kompa, więc tylko raz na 2 dni podczytuję co tam u Was. Jakby nie było okazji to życzę NAJCUDOWNIEJSZYCH, RODZINNYCH, SPOKOJNYCH ŚWIĄT. Tym co mają chorych w rodzinie, współczuję i życzę siły i pogody ducha.

Hejooo ja juz po wizycie. Mialam na nfz u lekarza prowadAcego i wkur....am sie, bo koncZy mi sie macierzynskim i chcialam zwolnienie. Powiedzialam, ze pracuje w przedsKolu z oddzialem zlobkowym, taki sezon, choroby itp itd a ob NIE i mi nie dal tego zwolnienia;/
Udalo mi sie wepchnac na prywatna do lekarza, ktory prowadzil mi ciaze i z Antosiem i do ktorego na usg chodzapowiedzialam jak wyglada syt i powiedZial, ze jego zdaniem choroby wieku dzieciecwgo sa niebePieczne dla kobiet w ciazy i to jest dla niego argument, a wiec spokoooo;)
Zrobil mi tez usg, dzidzus pieknie sie wiercil, ale jak zapytalam, cZy nadal widac siusiaka to powiedZial, ze ba dzien dzisiejszy powiedIal by ze babka;) Wiec juz nie wiem sama;) obstawiam, ze na polowkowym sie wyjasni;)

Meladuca a Ty jak po wizycie?
Smile nie martw sie, ja tez sklerotyk;)
Nato noo nie dziwie sie, ze sie wkurzylaa! A to babka w rejstracji nie wiedZiala ze nie robia? Masakra...
Ciasteczko ja nawet nie wiem jakiej mam firmy, ale spi sie dobrze;)
A mialam zapytac jakaw koncu lalke zamowilas Oldze?
Uswiadomilam sobie ze powinnam na wizytowym opisac swoja wiYte wiec wybacCie. A pisze z tel wiec nie umiem skopiowac;)

Hej dziewczyny przepraszam ze się nie odzywałam ale dużo się dzieje u mnie w domu..... Znowu z J się poklocilam ty jej m razem o jego córkę bo kupił auto a gówniara juz ma... I to całkiem nieźle... Mam dość... Chce zniknąć... Przepraszam ze wam truje i smece...

Tym co jadą gdzieś zdrowych i spokojnych Świąt a tym co są dostępne online to jutro będę życzyć wszystkiego :-D

Buziaczki kochane :-* :-* :-*
Ps nadrobie was jutro bo oczywiście nic nie kupił na święta.... A mnie dzisiaj w mieście nie było bo plamilam... I o to awantura tez była... Dobraaa kończę buziaki

Dziewczyny ja tak na szybko poczytywałam was ale świąteczny czas mnie w wciągnął ( wigilia u mnie więc trochę mam przygotowań ) . Zdrowych, Spokojnych Świąt wszystkim życzę. Gratuje dziewczyny wizyt i niech nasze maluszki rosną :)

Czesc
Ja rowniez zycze wszystkim wesolych i rodzinnych swiat Bozego Narodzenia!

Ja jestem wykonczona totalnie, mam dosc roboty i padam poprostu, wrocilam dzis o 19 i tyle ze zdazylismy ubrac choinke, prezenty mam i zaraz bedziemy pakowac, gotowanie juz jutro chyba
Co roku to samo, mam dosc, mam nadzieje ze jutro odzyskam sily i humor sie polepszy

reklama
Dziewczyna ja tez tak na szybko chce zlozyc wszystkim życzenia spokojnych, wesolych i zdrowych Swiat.
Ja juz po caly dniu padam a jeszcze rolozylo mi jakies chorobsko dziecko. Mam nadzieje, ze mu przejdzie. Jeszcze raz wszystkiego naj dla wszystkich.

Ostatnia edycja:
Do góry