martynaxyxymartyna
Fanka BB :)
MamMuska -obstawiam znow uparta dziewczynke ale nadal nie wiadoma bo pepowina była miedzy nogami:/ A mało się obracać dzic chciał bo mam macice obkurczona wiec pech..
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Moje dziecko wczoraj zablyslo na kolędzie, zdrowas Mario po włosku księdzu powiedziała
/QUOTE] Gratuluję zdolnej córci!
Daj znać co i jak Kochana!Na jutro mam byc w szpitalu wiec dzis jade do wro. Musze sie ogarnac :-)
Nie martw się na zapas Maleńka, zaraz będzie wizyta to się wszystkiego dowiesz Będzie ok!Coś mam złe przeczucia: (
Kiepsko się czuje, brzuch mu się stawia tak dziwnie... nawet nie mam komu powiedzieć, bo mąż na luzie podchodzi i nawet nie pocieszy, pewnie tradycyjnie nic nie powie.
Wizyta za tydzień dopiero
Dobrze, że na strachu się skończyło! A z Twoim synkiem wszystko ok?Najadlam sie stracha. Listonosz prezent dla mezusia zostawil u sasiada wiec wzielam mniejszego na rece i chcialam odebrac przesylke i tak mi nogi odjechaly, ze wyrznelam na kolana i mlody tez ucierpial. Juz widze, ze kostka mu puchnie. Zalatwilam dziecko nie ma co musze poczekac na powrot chlopa i do szpitala :/
Zazdraszczam! Super, że w końcu się doczekałaś, bo przecież Lenny odwołał wcześniejszy koncert. Ja wyczekuję Jessie Ware, będzie w lutymw pracy nie wiem w co ręce włożyć, a jeszcze wczoraj byliśmy na koncercie Lennego Kravitza w łodzi, no dzidzia będzie rockowa, mam !
U nas wszystko okejos, wczoraj byliśmy u doktorka, Bejbi zdrowe, maciczka moja piękna. Pępowina między nogami zaplątana, a nogi ściśnięte, więc mamy dalej niespodziankę świąteczną