martucha020290
Fanka BB :)
Eej... ja mam nadzieje ze kurtki zimowej nie bede potrzebowala nowej. Hehe...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Lolcia
Malapralinka
A co synkowi wykryli na prenatalnych z serudzkiem? Mojemu dziure miedzy komorami. I sie zrosla do narodzin a inny lekarz mowil ze to normalne a tamta mloda babka npedzila nam stracha!:-)
Bedzie dobrze :-) musi byc. Ja tez mam za soba przejscia i zagryze lekarza jak nie bedzie chcial mi szwu zalozyc!
Nam lekarka powiedziala ze ma slad niedomykalnosci zastawki trójdzielnej. Jednak sie wlasnie nie przejmowac za wczasu, bo moze yc tak, ze zaiknie;-).
Malapralinka proponuje zrobić badania związane z krzepliwością krwi - to chyba właśnie sugerował lekarz brata. U mnie one wychodzą nie prawidłowo i dla tego mam prowadzoną ciążę na heparynie. Najlepiej porozmawiaj ze swoim lekarzem prowadzącym na ten temat.
Co do galerii brzuszków to ma wrażenie, że już niedługo będzie można ją otworzyć bo mam wrażenie, że wszystkie spodnie mnie cisną.
Wlasie, po tyym jak sie dowiedzialam, nie ylam eszcze do lekarza. Mysle zey awet temu jutro powiedziec. Zawsze przeciez moge miec 2ch lekarzy