reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pogaduchy czerwcówek

Hej ja tak może nie w temacie dziewczyny ale mam pytanie do mam które już były w ciąży. Kiedy poczułyście tak zwane motylki w brzuchu i jak to możecie opisać ?? :))

reklama
Grabola
Ja to czuje takie pukanie ale takie ciut stlumione. W piewszej ciazy kolo 20-21 tc a teraz juz w 16 tc ale to 3 ciaza moja.

Ahh tak ogladam te ciuszki dla dziewczynki i az mi zal.... ahhh

miss dobrze, że napisałaś tego smsa..niech pajac wie, że nie wystawia się ludzi..to, że ma inne pacjentki i może mało czasu w ogóle go nie usprawiedliwia. Biedna musiałaś się mocno wkurzyć. Z tymi ciuszkami niezła faza..no musi być córa i koniec! ;)

grabola ja w pierwszej ciąży motylki pod skórą poczułam ok 17-18 tc, teraz od jakiegoś czasu mam pukanie z lewej strony brzucha.

Mamaania, malgos
Nie sadze ze sie odezwie w ogole. Raczej pogadam z nim w poniedzialek jak zadzwonie. Ale jak sie czepi mnie to mu chyba cos powiem szczerze. Bo dla mnie to kolejne dni strachu a dla niego kolejna tasmowa pacjentka. Eh lekarze.

Ide sobie popatrzec na all moze mi humor sie poprawi :-)

miss co za lekarz ja tez bym sie zdenerwowała dobrze że mu napisalaś esa.
dziewczyny propo wagi to ja narazie jestem - 3kg i nic nie tyje , powoli wraca mi apatyt więc u każdego inaczej. Z tego co wiem to nie które długo nie przybierają na wadze
a i dzięki dziewczyny za odpowiedzi w sprawie motylków w brzuchu :)

Ostatnia edycja:
miss to dla Twojego dobra i przede wszystkim dobra dziecka więc zrobiłaś wszystko w tym kierunku a teraz lekarz niech się wykaże.

zjadłam obiad, położyłam się na chwilę a maluszek się uaktywnił;) parę dni temu pierwszy raz tak delikatnie ledwo co a teraz to już są mega fajne ruchy;)))

Uff łaski zaraz padne trupem. Przyszły paczki z uk i pół dnia rozpakowuje je i padam na twarz już.

Myszka ja ta pościel kiedyś widziałam i bardzo mi się podobała ale potem jakoś stwierdziłam ze mocno będą się kurzych te poduszki i ze dziecko będzie miało mało miejsca. Ale ogólnie jest ładna :))

reklama
Dzięki dziewczyny za słowa otuchy związane z odkryciem grzyba.:-D
smile współczuję rozpakowywania...:sorry2: Domyślam się jaka padnięta musisz być.
joasia pościel faktycznie super :tak:Ja też wariuję na punkcie oglądania różnych rzeczy na ebayu,tylko ja skupiam się na tych różowych-czyli dziewczyńskich,na co mój P. się oczywiście krzywi,bo on chciałby chłopca.:-D No zobaczymy.
miisiiss co za lekarz,masakra :szok: Podejście do pacjentki po prostu fantastyczne..grr...współczuję.
To mi przypomniało o gince,którą jeszcze w Polsce miałam na samym początku ciąży z młodą; pamiętam,że popatrzyła na wynik bety i termin ostatniej @,i lekkim tonem,jakbyśmy o cukrze trzcinowym do kawy rozprawiały,oznajmiła mi,że to ciąża pozamaciczna.:szok: Kur...rodzina wróżbity Macieja czy ki ch...?? Wysłała mnie na usg,gdzie okazało się,że wszystko oczywiście w porządku. Zmieniłam ją na innego lekarza i już do końca ciąży byłam bardzo zadowolona.:tak: Właśnie wtranżoliłam mini-pizzę i myślę nad tostem.. A tu pranie czeka na rozwieszenie,a mi się taaaak nie chceeee...

Do góry