reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pogaduchy czerwcówek

To podobna diete mamy tylko ja nie sledziowa ;-) jaa sie boje o anemie jakas wydaje mi sie ze blada i bez sil jestem i czesciej zaslabniecia mam. Jutro dzwonie do ginka to pogadam z nim o wszystkim mam nadzieje. Ej obzerac sie zle, malo jesc jeszcze gorzej ...

reklama
No ja tez witaminki wciskam. Ale jeszcze moze na noc wcisne pol bulki z maslem bo nawet nie mam pomyslu czym by srodek zapelnic.
Tak bardzo bym chciala zeby mi sie udalo juz w pn isc do szpitala bede wniebowzieta... odpoczne porobia wyniki zaloza szew... troche stresu ale pozniej bede spokojniejsza

Ja muszę dopiero się do gin wybrać pierwszy raz, zrobić te wszystkie badania które wy już mialyscie . Mam nadzieję że w tyg mi się to uda.
Haha no to jak chcesz odpocząć w szpitalu to masz motywację żeby tam iść, ja się szpitalu boję :)

Czesc.

Alan spi, z kaszlem duzo lepiej a i katar nie najgorszy:) Na szczescie. Moze nawet w poniedzialek pójdzie do przedszkola...

Inzagata a ten len sie gotuje, pije, parzy???? Jak sie to robi, napisz cos wiecej:)

Ciasteczko z mezem tez sie zastanawiam czasami jak my zyliśmy jak nie było młodego na swiecie... I co z wolnym czasem robiliśmy, bo teraz nie ma go wogóle...

GingerBaby widzę dziś dzien farbowania włosów, bo ja tez swoje musiałam zrobić. Odkąd zmieniłam kolor, mam taki czerwony wpadający w róż, musze farbowac je co 4 tyg bo masakra jest. Wczesniej miałam czarne to wystarczyło raz na 2 miesiące!

Karotka haha sie usmiałam, to twój M wymyślił ze jak zmieni ci diete to bedzie syn :-) Fajnie:)))
Kurde to co ja mam jesc zeby była dziewczynka?:))))) Bo miałam mego ochote na słodycze a urodził mi sie chłopiec:)))

MammaMila proszę bardzo GETRY LEGINSY LEGGINSY CIĄŻOWE 2122 ZIMOWE L 40 (4846072031) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
Tylko osobiscie radze ci zamówić rozmiar mniejsze, bo ja jak zazwyczaj nosze xl rozmiar, takie zamówiłam i są za luźne. Wczoraj zamówiłam jeszcze z tej strony LEGGINSY GETRY CIĄŻOWE KIESZENIAMI OCIEPLANE L/40 (4855968003) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. i czekam na przesyłkę, myślę ze w poniedziałek dojdą.

Wogóle miałam wam napisać. Byłam dziś w rossmanie i są super promocje świąteczne na zestawy kosmetyków. Kupiłam rodzinie na gwiazdkę:)

Kasia oooo jaki słodziutki najmłodszy członek rodziny:) Moje shihtzu zimą tez w sweterkach chodzą:)

Jutro mam gina, tego na NFZ, mam nadzieje ze zrobi mi usg i powie płeć. Nastepnego, tego prywatnego mam w pon, wiec jesli jutro ten nie zrobi mi badania to temu prywatnemu nie podaruję! :)

MalaZosia ja wiem, że nikt nie zmuszał Ciebie do tych badań:) pewnie gdybym miała powyżej 35 lat sama na takie bym się zdecydowała ale, że mam 31 to sobie nie zawracam tym głowy. Teraz będę miała stresa tymi wynikami na toxo i hiv bo nigdy nic nie wiadomo.

Smile obyśmy to czekanie miały wynagrodzone cipulkami;d hehe;d ostatnio pisałaś, że masz problem z cerą..ja od kilku dni też..wysypało mi czoło i brodę..masakra jakaś.

Dzięki za odpowiedzi odnośnie upławów.
coś miałam jeszcze napisać ale zapomniałam co...

Małgoś masz rację obyśmy się doczekały haha chociaż jak dziś patrzyłam na monitor na usg to czułam ze to chłopak.
A wysyłana też mam brodę ale najbardziej policzki.

Ja dzisiaj się trochę za robotę wzięłam, pościągałam i poprałam firany, pomyłam podlogi, A pokój Antosią ogarnęłam na glancuś, nawet okno w nim umyłam. Teraz pomalutku codziennie coś sobie będę skrobać :) Trzeba wysprzątać chałupę przed świętami :)

koga z kolei mój maż nie wyobraża sobie nie być na usg ;) Teraz nawet wspomniałam, że może pojadę sama, to nie będziemy nikogo do Małego ściągać, ale nawet nie chciał słyszeć ;) Więc to wszystko zależy ;)
jej 3 miesiąc już zbliża się ku końcowi, wiec mamn nadzieję, że niebawem przejdą!
lolcia jak ja nie lubię prasować! :)
Smile najważniejsze, że wszystko ok!
a te początkowe płcie jeszczemogą się i tak pozmieniać :)
no własnie nadają jakieś wietry silne, więc pewnie tak...
martyna mam to samo! Właśnie ostatnio nawet ktoś mnie pytał jak drugą ciążę się przezywa i też powiedziałam m.in. to, że szybciej leci :) W pierwszej ciągle na coś czekałam, a teraz Maly zajmuje mi tyle czasu, ze nie mam czasu na rozmyślanie :)
kasia hehe uroczy
MałaZosia no to nakombinowałaś z tym zespołem Downa...
No ale najważniejsze, że wszystko ok i gratuluję chłopaczka!
malogos najważniejsze, ze ok! a siostra musi uzbroić się w cierpliwośc :)
gosia super wieści!
missiiss a to kiedy Ci zakładają?

Smile
Ja tez sie boje szpitali ale wiem ze szew mnie tylko uspokoi i pomoze donosic ciaze (mam nadzieje) przydalby sie jeszcze fenoterol.... ehh ktorego juz nie robia.co mnie osobiscie mega przeraza. A jak ci jest w pl?:-) pewnie troche bedziesz tessknic za uk chwilami ?;-)

Mamuska
Ale szalejesz z porzadkami :-) szew mam nadzieje ze zaloza w tygodniu nastepnym. Wszystko zalezy od terminu i czy posiew z szyjki bedzie jalowy. I ogolnie czy wyniki beda ok. Mam nadzieje ze jutro sie dowiem konkretow.

Ide dzialszki spac zeby szybciej bylo jutro. Dobrej nocki

reklama
Sporo napisalyscie popoludniu. Przeczytalam ale juz nie dam rady wszystkim odpisac. Bardzo sie ciesze ze sa dobre wiesci z wizyt! Super!
Zmykam do lozka! Do jutra:)

Do góry