reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pogaduchy czerwcówek

reklama
Mi też podoba się pomysł z galerią brzuszków. Bardzo możliwe, że już za miesiąc niektóre będą mogły zacząć się chwalić :tak:
Ja po pierwszej ciąży jeszcze nie zdążyłam wrócić do swojego rozmiaru :( Spodnie noszę luźne więc pewnie nie prędko poczuję ucisk.

lolcia pod koniec prawie będą wakacje więc w sukienkach będziemy chodzić :D

Fajnie wlasnie bo latem to juz luzniejsze rzeczy sie bedzie zakladac ;) byle by sie nie roztyć za bardzo laski :p
Ja z Kacprem brzuch dostalam dopiero w październiku wiec musialam szukac i kurtki zimowej i spodni cieplych wiec byl problem...

W japonkach ? :szok:
Przyznam, że ja też miałam ten problem z opuchnietymi nogami, najgorzej ze to było własnie lato końcem ciąży i za bardzo ukryc sie tego niestety nie dało, a wyglądało moim zdaniem komicznie, jak takie ogromne balerony :sorry: I tak zimą już sie będziemy cieszyć brzuszkami, podobno przy drugiej ciąży już ciut szybciej wyskakują :))

Mojej siostrze w drugiej ciąży też bardzo szybko wywaliło brzuch i tez pewnie był to 3 miesiąc. Mi nogi strasznie puchły i lekarz powiedział, że mam pić tylko jak będzie mnie suszyć bo mój organizm nie radził sobie z nadmiarem wody.

reklama
W japonkach własnie i jakichs krótszych spodniach bo akurat było strasznie upalnie ale eh ten widok, noga 3 razy taka jaka miała być - a potem po porodzie nie wierzyłam ze widze własne kostki, to było takie dziwne jakby to nie były moje nogi :)

To może tak będzie z Nami, bynajmniej ja juz zimowa kurtke będę kupowała bez tego wciecia w talii tylko mysle o takiej luzniejszej bez pasa z 3-4 rzedami guzików co by potem w styczniu nowej nie kupować :)

Kamcia to rzeczywiscie, może ja miałam podobnie ale o tym piciu nie słyszałam, za to mówił abym je trzymała zwykle wyżej i brała dłuższe spokojne kąpiele w wannie (oczywiście nic nie pomagało :))

Ostatnia edycja:
Do góry