reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pogaduchy czerwcówek

MalaZosia podam ci lapke bo ja tez piecuch i nawet spie w skarpetkach:D
Jak sytuacja z nauczycielka? Odpuscila mlodemu??
Kasia8437 witaj i rozgosc sie :)
Mamuska ja kupilam swego czasu dla mojego dwulatka fajne w lidlu za kilka zlotych :D
Malgos a jest szansa zmienic role na pasterza?? Mi tez cos zimno dzisiaj. Starosc :D

reklama
Może pani pomyliła się i zły wierszyk dała?
Ratunku mój psiak się zakochał i nie wiem co z nim zrobić, chodzi taki smutny, nie je bawić się nie chce nawet na Majke nie reaguje choć uwielbia się z nią bawić :eek:

Hejo :)

Kasiu - witaj :) Może pies chory?

Lolcia - na razie uwag prawie nie ma. Poza drugą na temat biegania po klasie na przerwie (prośby i upomnienia nie działają). Przyjęłam do wiadomości po pierwszej uwadze. Nawet rozmawiałam z ta babką. Ale dziś na drugą uwagę na ten sam temat odpisałam coś w stylu " rozmawiałam z synem i tłumaczyłam jak należy się zachowywać. Syn obiecuje poprawę. Jeśli uwagi na niego nie działają proszę posadzić go na karze. Niestety nie ma mnie w szkole i nie mam wpływu na jego zachowanie. Musi Pani znaleźć sposób na niego i radzić sobie w takiej sytuacji." Pewnie będzie wielki foch z jej strony :) Ale ludzie - niech sobie radzi kobita. Bo cóż ja mogę? Za nią lekcji nie będę prowadzić. Ale i tak w ciągu miesiąca tylko dwie uwagi to szok :)

Dziś na obiad zrobiłam pierogi mrożone. Takie lenia w tyłku miałam :)

Ostatnia edycja:
MalaZosia ja mam Maje w drugiej klasie i bieganie jest na pożądku dziennym, w pierwszej kl ciągle dostawala uwagi i na nic moje gadanie, ona twierdziła że ciągle się śpieszyć musiała bo to do biblioteki, szatni itp a przecież przerwy takie krótkie są... zatkalo mnie...

MalaZosia pierogi mrożone złe nie są ale wolę pyzy;dd

Kasia a macie w domu też suczkę? czy po sąsiedzku? ja mam ratlerka i w mojej miejscowości jest suka w typie wilczura...mój biega do niej jak ma cieczkę..przecież to komedia jest bo sięga jej do połowy łapy;d w domu mam spanielkę ale wysterylizowaną więc kłopotu nie ma.

Kasia
Witaj :-)

Malgos
:-D:-D haha no to musi komicznie wygladac :-) ja mam dwie chichuachuy mniejsze od kotow dachowych i chce by mialy male ale bandxior nie daje rady... a ona tak cudnie ogon mu wywija zeby trafil;-) jemu chyba nie staje i w tym problem hahaha... 5 lat i nic..

Właśnie spaniela mam zakochanego :D a jego ukochana to dog pomieszany z wilczurem więc też co najwyżej może jej jezyczkiem dobrze zrobić ...
Szkoda mi go bo ma 3,5 roku a prawiczkiem jest

reklama
Witaj Kasiu, fajnie że dołączyłas :tak:
oo świetny temat, psy to najlepsi przyjaciele człowieka i nie wyobrazam sobie domu bez takiego członka rodziny chociaz teraz nie mam, czego bardzo zaluje ale napewno w najblizszym czasie jak drugie dziecko ciut podrosnie to się nie obędzie bez psiaka :)
za to jestem straszną przeciwniczką kotów - wybaczcie jesli ktos posiada :no:

Missiiss biedny "samiec" chce a nie moze :) a to nie halasliwe pieski ? bo jakos tak mi sie kojarza :)

Kasia moze mala drabinke :D? ale bys go ucieszyla :-D

Do góry