reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pogaduchy czerwcówek

Miss moja babcia tez miala blizniaki, to bracia mojego ojca a miedzy moim ojcem a blizniakami 1,5 roku roznicy tylko wiec w sumie jakby trojaczki miala ;) A potem sie jeszcze corki doczekala ;)

reklama
Witam w niedzielne dopoludnie :) u was juz południe ale ja w Uk to mam jeszcze godzinę do przodu :)

Widzę ze każda ma te etapy humorów. U mnie to samo. Kiedy wydawało Mi sie ze taka szczęśliwa dziewczyna :) a teraz wydaje mi sie ze obchodzę sie ze soba jak z jajkiem, i tylko lek i obawa o wszystko. Chodz próbuje sobie wmawiać ze i tak nie zmienię nic jak będę sie wiecej martwić bo jak cos ma byc to bedzie.
Żyje nadzieja ze z dzidzia wszystko dobrze. Dzisiaj o 15.20 jadę do lekarza. Mam nadzieje ze wrócę z dobrymi wiadomościami i dołączę do was szczęśliwych mamusiek :)

Miłej niedzieli i do zobaczenia :)

Smile homebargains tanie przynajmniej :D a moje robaki od malego wstawaly ok 5.00-5.30 dopiero jakies 3 miechy temu kacper zaczal dluzej spac :D ja patrzylam na testy plci na ebay ale to ponoc lipa straszna wiec tez czekam na styczen :)
Malgos to moj bez spotkan z kibelkiem ale kacor ogromny :D haha dobrze im tak :D
Missis wpadaj mam duzy gar rosolku kaczkowego :D
Musze isc po mleko a sie mi nie chce :D ktoras ma ze 2 l na zbyciu?? :D

Lolcia o matko mi Igor kiedys jak bym malutki to jakis czas wlasnie wstawal o 5 i nie wspominam tego dobrze. Dla mnie katorga jest jak on sie o 8 juz budzi:-)

taaa widzialam te testy na ebayu ale ja w takie cuda nie wierze, czekam do stycznia jak ty.

u mnie z tym nastrojem też jest różnie, jednego dnia najchętniej nie wstawałabym z łóżka a innego mam energii za dwoje..i zauważyłam, że tak się dzieje odkąd są długie wieczory i nie mam co robić..można na głowę dostać.

koronkaa trzymam kciuki za wizytę:)

lolcia no mój nie dość, że do południa macał kibelek to jeszcze stęka jak na porodówce..ale nie dziwię się..z kolega wypili 0,7 i 0,5 l wódki na dwóch.. nie pije często ale jak już się zdarzy to męczy się zwykle cały dzień.

mamaAnia
śliczne buty;) bardzo muszą być wygodne.

Hej :-) Mój P. też ma kaca haha:-)
Ja też mam kolejną wizytę w styczniu i pewnie dopiero wtedy poznam płeć. A ja strasznie niecierpliwie jestem... cóż...
My na obiadek dziś pieczeń rzymska z jajkiem,właśnie kończy się robić. Potem poczytam was na spokojnie.:-)

To jestem po południu.

Obowiązek obywatelski spełniony :) Zimno jak nie wiem. Nic tylko bym w wyrku leżała pod ciepłą kołderką. Takiego mam lenia dzisiaj.
Młody się kąpie w wannie :) U nas niestety tylko prysznic, a u babci wanna. Sama dzisiaj sobie poleżałam w cieplutkiej wodzie. Było błogo. Młodego wykąpię to w domu już go nie będę kąpać. I tak wrócimy około 20-ej to kolacja i spać :)

Ciężką głowę dzisiaj mam - chyba ciśnienie niskie. Najadłam się dziś śledzi w śmietanie, taką miałam ochotę. Wiem, że niby nie można surowych ryb... ale :-)

Te legginsy:
GETRY LEGINSY LEGGINSY CIĄŻOWE 2122 ZIMOWE L 40 (4846072031) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

Sennie dziś. Chętnie bym poszła spać. No ale młody nie bardzo da - głośny jest. No i nie mogę przegapić autobusu.

MamaAnia - super butki :)

Wieczorkiem cosik skrobnę.

Witam po obiedzie , zaczynam zabkowac :( co 2 miesiac mnie boli dziaslo normalnie masakra a nie moge brac nic przeciwbolowego moze przez tdn zab boli mnie jajnik albo ja juz nie wiem , polozylam sie bylo o k12 maz ogladal mecz zasnelam jak sie obudzilam bylo ok 15 cale szczescie ze maz w domu zrobil mielone w sosie pomidorowym stwierdzam dobrze mam :)

A ja dzis bez nastroju w sumie nic sie nie dzieje niepokojacego tzn. Nie mam juz mdlosci i nawet apeetyt ciut wiekszy ale jakos tak... chyba sie zesram do wtorkowej wizyty... w sumue to z tym sran...em to by sie jyz przydalo... musze pojsc do gina bo oszaleje :-\ martwi mnie sam fakt ze juz drugi raz chora... matka moja kurka chodzila najpierw zakatarzona z goraczka byla na antybiotyku tydzien byli ok a pozniej po odsyawieniu znow temp i katar i kaszel. I oczywiscie chpdzila tak poltora tygodnia i zarazala wszystkich bo nie chciala isc do lekarza a sie okazalo ze zapalenie oskrzelu ma. Chyba mnie cos trafi :-( i jak mam byc zdrowa jak dookola zarazki... mam dosc dzisiaj chce juz wtorek chce sie uspokoic-mam nadzieje ze sie uspokoje.

Milego wieczorku

reklama
Za 1,5tyg wracam do PL..mialam w lutym ale trafila sie okazja z biletami i lece juz teraz. Troche u smutno ze nie spedze swiat z mezem ale nic nie poradze...

Mozecie mi powiedziec czy to usg 12-14 tydzien ono jest obowiązkowe w pl?

Do góry