reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pogaduchy czerwcówek

Dzien dobry.

ja mam wrazenie ze u mnie tak hormony działaja ze po prostu jestem smutna, chyba tak mam w czasie ciazy i tyle. Chociaz staram sie jak moge zeby bylo inaczej, czasem jest ok a czasem gorzej.

Miss buziaczki dla synusia.

Lolcia wez nic nie mow o wstawaniu dzieci rano..kurde jak ma wolne moze spac to wstaje wczesniej niz normalnie w tyg do przedszkola a potem w tyg ja go dobudzic nie moge wrrrr. A gdzie kupiłas ocieplane legginsy? Uuuu meżowy na kacu...wspolczuje.:-)

Po za tym znowu mi sie dziecko snilo, ostatnio mialam sen ze mialam blizniaki dwóch chlopców, dzis za to snila mi sie taka roczna dziewczynka. Byle do stycznia. Ja juz dni odliczam do usg.

reklama
Witam, agawera mi lekarz powiedział że po cc żeby rodzić sn pacjentka musi wyrazić zgodę, bez względu jakie wskazanie miała za pierwszym razem, tak więc masz wybór cc czy sn, ja osobiście 2 chciałam rodzić sn ale przeraża mnie to że muszę wyrazić zgodę ba jak by tak coś poszło nie tak to człowiek do końca życia by sobie nie wybaczy że nie zdecydował się na cc. Tak więc ja jeszcze nie zdecydowałam jak będę rodzić, mam jeszcze trochę czasu. Pewnie jak małe się zdecyduje się na wyjście dobrowolne do 10 dnia po terminie to wyciągniemy je siłą :-D.

hej hej:)

Smile współczuję Tobie tych smutnych dni..nie tak to powinno wyglądać..powinnaś być uśmiechnięta i szczęśliwa..może faktycznie coś na rzeczy..jakaś paskudna depresja?

miss u nas dalej choróbsko.Dawidowi pokrzywka zeszła na drugi dzień jak posmarowałam maścią, a kaszel trochę lżejszy ale nada l ma..z kolei ja czuję się gorzej niż wczoraj. masakra jakaś.

Minka no ta temperatura u Twojej małej też mnie zastanawia..

lolcia po imprezie ja czuję się całkiem fajnie bo pojadłam pośmiałam się ale mój E dziś ledwo dyszy..całą noc macał się z kibelkiem, rano to samo a teraz leży i stęka;d ma za swoje..

MalaZosia dzięki, popytam w aptece a jak nie pójdę po receptę.

mnie dziś coś podbrzusze pobolewa i nie wiem o co kaman;/ nie lubię takich sytuacji.

Cześć laseczki :)

Ja kupiłam legginsy za 19,99 zł za sztukę. Nie wiem jeszcze jaka jakość ale się dowiem na dniach :)
Chciałam wkleić linka ale mi się strona z allegro nie otwiera :)

Ja już po śniadanku :) Mamcia pod nosek podstawiła :) hehe. Fajnie się tak polenić :)

Małgoś - mnie też podbrzusze pobolewa, mam nadzieję, że to się tylko macica rozciąga :)

Miłej niedzieli :)

Hello
W ostatni dxien listopada. Jak sie ciiesze!! We wtorek ide na kontrole zeby sie uspokoic. Nienawidze listopada... dwoje dzieci urodzilam w listopadzie a mialy sie urodzic w i nnych miesiacach wiec tymbardziej mam stracha bbrr.

Sosnowiczanka
Jak po bobie?:-D;-) dziekujemy za zyczenia i zdrowko;-)ja tez piecuch jak nie wiem :-)

Lolcia
Dziekujemy :-) daj rosolku troche jak jgotujesz bo mi sie marzy a u mnie pomidorowka z wczoraj ;-)

Smile
Dziekujemy:-) mi hormony tez dzialaja... alr na zaparcia dzis 4 dzien... rekord swoj wlasny pobilam :-\ przestalam pic herbe z miodem bo chyba pogarszalam sprawe. Kupilam wczoraj orkiszowy chlebek i rano goraca wode wypilam oby pomoglo. Moze ty nosisz trojaczki?:p dwoch chlopcow i dIewczynke :p

Malgos
Kuruj sie kochana. Dobrze z synciem juz lepiej. Ale my musimy tez dobrze dbac o siebie. Ja zdycham od zatok... nie bola ale katat mnie mordujr i splywa wszystko do gardla. Najgorzej po nocy... odpoczywaj duzo.

Milej niedzieli :-)

Misss hahaha teraz to mozesz byc z siebie dumna bo pierwszy raz od dwóch dni sie smiac zaczelam ;p Ja przy kazdym usg pytam czy dalej jest jedno a nie jakims cudem wiecej wiec mnie nawet nie strasz.:-D

Przeczytalam wszystkie posty z 1.5 miesiaca a bylo teg8 sporo :-) jestem juz chyba na bieżąco :-) czytajac posty bardzo smutno mi sie zrobilo jak czytalam o stratach zaczela, ryczeć ostatnio wrazliwa to pewnie przez hormony w srode ide do lekarza az sie boje czy wszystko bedzie ok no i poprosze o usg bo chyba tylko tak mozna sprawdzic czy wszystko jest ok

reklama
Smile
Trojaczki nie sa zle :p za jednym razem cala rodzinka haha;-) moja babcia miala dwa razy trojaczki i 3 x blizniaki plus 2x1 wiec wiesz:-D ale fakt wtedy to inne czasy byly :-)

Do góry