reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pogaduchy czerwcówek

Malazosia
Dziekowac. A dalabys przepis na ta pizze co?;-)
Ja tez na rybki lubie jezdxic ale z ojcem ;-) glw. Nocki :-) teraz za rok czy dwa juz mlodego bedziemy przyuczac ;-)

reklama
my już po obiedzie;d dziś mnie naszło na pomidorową;d a pizzę też bym sobie wszamała ale nie chce mi się robić..może zamówię albo męża wyślę;d no a mężuś w domu to od razu mi się nastrój poprawił;d już za mną chodzi i męczy mnie;dd ale do wieczora musi wytrzymać bo dawid się kręci;d

koga no mój maluch też uwielbia kury;d te nasze jakieś 2 lata temu oddaliśmy teściowej właśnie dlatego żeby mógł je odwiedzać..ale pożyły jakiś rok i lis je zeżarł;d nie muszę chyba pisać jaki był płacz:(( co do maści to masz rację, jestem tego samego zdania.

Smile ja nie mam ani jednego pryszcza..jakoś od czasów liceum nie mam z tym problemu..czasami przed okresem wyskoczył jeden góra dwa ale szybko ginęły. W ciąży z dawidkiem miałam idealną cerę i teraz jest podobnie..Współczuję Ci.

miss zdrówka!! wiem co czujesz;d mam to samo;/ ja właśnie przez to, że kury srały gdzie popadnie to je oddałam;d nie lubię mieć gówna na podwórku hehe;d chyba nikt by nie chciał;d a potrafiły nawet na schodach do domu narobić..brrr... bo nie miały swojej zagrody i chodziły w samopas.

MalaZosia nie dziwię się, że chciałabyś mieszkać na wsi;d na wsi jest cudnie;d a ja mam to szczęście, że moja wieś jest typową wsią turystyczną..jezioro, plaża, niedaleko stadnina koni, lasy;d a jezioro mam pod domem i teraz jak podejdę do okna widzę łabędzie na wodzie;dd nie no muszę kiedyś wstawić kilka zdjęć;d zobaczycie sobie.

Malgos u nas tata lubil jak kury lazily gdzie chcialy ale nieatety z babincem nie wygral i musial wydzielic im miejsce :D ale jak bylam mala to mielismy kroliki oj co mysmy sie z siostra malych trusiow onosily :D ehh wspaniale czasy :)
Miki mnie dzis zaskoczyl. Dostal naklejke z misiem polarnym w nagrode, ze coraz wiecej mowi po ang i jak wracalismy do domu to mi mowi, ze ta naklejka jest dla dzidziusia bo moze tez lubi misie polarne jak on. I jak tylko zdjelam kurtke to mi na brzuszku nakleil :) nosz moje zlote :)
Zaraz wybywamy na shooooping :D chyba do jutra :) milego wieczorka

A ja odebrałam młodą z przedszkola i tak mnie wkurzyła,że aż się wydarłam na środku ulicy...:no: Bo zimno jak cholera,chcę do domu,chce mi się sikać,a ta stoi (jeszcze wdepnęła w psie gów....) obrażona i ona nigdzie nie pójdzie,robiąc przy tym histerie....ehhhh....ale już wsio ok :-)
Nic mi się nie chce,najchętniej poszłabym spać.Idę poczytać inne wątki.;-)

Hej, ja na chwilkę. nadrobię Was po weekendzie a jestem dużo w tyle :( Od kilku dni przygotowuję imprezę - roczek mojej córeczki. Mamy mieć dużo gości a mój mąż ciągle w pracy i wszystko na moich barkach :( Wieczorem nie mam sił, by was poczytać.
Gorączka przeszła :) to było jednak przeziębienie, bo zaraz jak się lepiej poczułam to wyszła mi paskudna opryszczka na ustach. Musiało gdzieś się usadowić chol.erstwo :( Dzięki za wsparcie.
A co do smaków to ostatnio jem ogórki kiszone na słoiki :) Z córą jadłam słodkie, więc może teraz chłopak będzie :) Gratuluje super wizyt i zdjątek USG. Nie wiem jak wy, ale ja bardzo lubie patrzeć na te zdjęcia, tak słodko widzieć takie malusie człowieczki :)

Ale macie dzisiaj tempo. My po szczepieniu. Ależ jestem dumna z tego mojego syna, ani łzy nie uronil. Kupiłam mu buty zimowe:) cud jakiś. U nas ciężko dostać.
Malgos tak mamy takie prawdziwe gospodarstwo. Strasznie denerwowal mnie ten program rolnik szuka żony. Takie memeje pokazali szok! Teraz mamy taka mechanizacje, jest duzoooo lżej. Teraz brat z chęcią gospodarstwo by wziął. Mąż ma je od 4 lat. Ciągle inwestycje mi zjadły nerwy, ale warto:) mamy kury, ale w zagrodzie. Mieszkamy przy lesie, sąsiedzi jakieś 500 m od nas. Z początku było ciężko teraz nie narzekam.
Będziemy malować, nas dużo potrafi ale malować nie znosi:)

U nas- 4 brrry ZIMNO

U mnie w ostrym stadium występuje skleroza.

mamamm o jak fajnie :-) zazdroszczę :-) my mieszkamy na wsi ale takiego gospodarstwa nie mamy :-)

u nas leniwie ...
zrobilam buraczki zasmażane obrałam ziemniaki i czekam na chłopaków bo przyjadą z mielonym to zrobię jeszcze mielone i obiad ju jest :-D

aaa dziewczyny jest tu jakaś mamuśka z katowic ? :p
bo będę z J a ten na spotkania a ja nie mam co ze sobą i młodym zrobić :D

Miss ty sie kuruj zanim cie na maksa rozłozy. A z syfkami to ja juz nie wiem jak sobie radzic nic nie pomaga:-(
Zosia pizzy zazdroszcze bo mi kompletnie nie smakuja takie rzeczy, pomijam juz fast foody a przed ciaza lubilam tam zjesc a teraz zwykla pizza mi nie spakuje.I tez sie kuruj zeby cie bardziej nie rozłozylo.

Tak piszecie o wsiach to ja mam koszmar z dziecinstwa...mleko prosto od krowy o matko na samo wspomnienie mnie mdli.

My po obiedzie, dzis mezowy robil tortille no i pojechal do pracy a my sie obijamy.

Aaa i sie pochwale a co:-) Dzisiejsza nowa rzecz dla maluszka.

Photo0164.jpg

Załączniki

• Photo0164.jpg
    Photo0164.jpg
    18,8 KB · Wyświetleń: 47
Smile piękny kombinezon :) uwielbiam dzieciaczki w takich cudeńkach :) już się nie moge doczekać pierwszych zakupów dla maleństwa ale poczekam do nowego roku :)

reklama
myszkajoasia ja nie jestem z katowic ale moja siostra mieszka w chorzowie czesto tam bywam :) Bo mieszkałam kiedys w katowicach i bytomiu :)
Smile swietny zakup, nic tak niekoi nerwów i smutku kobiety jak zakupy :p
mamamm moi rodzice mieszkaja prawie w srodku lasu i powiem tak jak ktos ma prawdziwe gospodarstwo to ma zmechanizowane tak jak mowisz a jak ktos sie bawi tylko no to ma kurki kruliiczki i kozy tak jak moi rodzice ze tak powiem hobbystycznie :)
miissis no to super :)
A ja poczyniłam zakupy dla Nelki bo rosnie i rosnie ciekawe po kim jak ja mam 157cm :p a mój tez raczej normalnego wzrostu wiec moze po dziadkach bo moj tata ma 190cm.
Mama przywiozła dzis reszte rzeczy do paczki na mikołaja do niej i w sumie bd taki ogromny karton :posciel hello kitty , swinka pepa szczoteczka elektryczna do zebów, kolorowanki, gra, słodycze, i 3 funkcyjny wózek dla lalek, ciatolinowy zestaw .No i jeszcze cos moja siostra ma dołorzyc i tescie wiec bd mega pudło.

A ja prowadze z moim wojne o to zeby sie regularnie goli bo mnie tak wkurza jak ma brode nie pasuje mu i wyglada ja flej jakis a on ze nie i stwierdziłam ze skoro nic nie działa to puki nie bd sie golił 2 razy w tg to nie bd sexu
wiec chodzimy podenerwowani oboje ale no cóz poradzic jak prosby nie działaj..:p

Do góry