Czesc
Niedziela srednio mi minęła. Alan sie rozłożył, tylko kaszel i wymioty, i na zmianę. Dzis zamiast przedszkola- lekarz. No i siedzimy z tydzien w domu jak nic. Super.
Ponadto mam pytanie do mam starszaków, moze któraś miała taki problem, moj syn często mówi o sobie w formie żeńskiej: Byłam, widziałam itp. Nie moge go tego oduczyć, a nie pomaga mi fakt ze zazwyczaj siedzi z moją mamą, siostrą a w przedszkolu na 23 dzieci ma 17 dziewczynek...
Dzis byłam u gina, wizyta bez usg, ale po badaniu ręcznym stwierdził ze wszystko w porządku a dzidziuś rośnie
Ponadto zważył mnie i tu miła niespodzianka, pół kilo mniej niż dwa tygodnie temu:-)
Małazosia 35sztuk ubranek na tym etapie ciąży to bardzo dobry wynik
Nie chce wiedziec ile bedziesz miała wszystkiego jak dojdzie do porodu. Ale wiesz, ja tez taka zakupoholiczka troszkę jestem :-)
Sympatyczna, Karotka witam nowe mamusie
Lolcia, ja nie miałam co prawda cukrzycy, ale ta ciążowa wydaje mi sie ze znika po okresie ciąży.... A masz w rodzinie najblizszej cukrzyce?
Mamuśka doskonale cię rozumiem z tym zakonczeniem karmienia. Ja mimo ze bardzo chciałam zakonczyć juz karmienie (mlody mial ponad 15 mies) to pierwszej nocy jak go nie karmilam a M go usypiał tez sie popłakałam
Erzsebeth z bólem nie pomogę, ale ja to taki przewrazliwiony typ jestem i gdyby cos mi niepokoiło to biegiem byłabym u lekarza.
Minka super ze wszystko ok!
Z tymi niejadkami/jadkami to ciężka sprawa. Tak zle i tak niedobrze powiem wam. Mój to akurat ten drugi typ. Jeden obiad w przedszkolu, drugi w domu. Ale co mam zrobić jak głodny i mowi ze chce jesc... Nie dać??? Alan jest duzy jak na swoj wiek, ponad 19 kilo/105cm to duzo jak na niespełna 3 latka. Ale jak patrze na niego to nie jest gruby, bo on wszystko spala, wiecznie w ruchu, wiecznie biega, skacze itp. A z drugiej strony to sobie mysle ze i tak nigdy nie bedzie chudy bo nie ma po kim, ja wyglądam az za dobrze, a mój M to naprawdę kawał chłopa
Takie geny i tyle chyba
MammaMila a co tam u ciebie???
Alkmena a to ci zaraźliwa ta ciąża u was w pracy