reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pogaduchy czerwcówek

GingerBaby - to sobie odpoczniesz :)

Ja właśnie zjadłam 4 jajka na twardo, tak mi się strasznie chciało. Wcześniej zupkę ogórkową. I znowu mnie męczą gazy. Niby jem zdrowo ale mam wrażenie, że tyję w oczach. Taka "napuchnięta" się czuję.

Zaraz młody do taty jedzie. Poobijam się przy kompie, albo poczytam, albo pójdę spać :)

reklama
Alkmena prześliczne te tygryski.

Ja miałam dzisiaj wizytę - maluszek rozwija się dobrze i nic sobie nie robi z moich stresów, a krwiaki się wchłaniają, nawet mamy pozwolenie na małe czułości z mężem tylko "ostrożnie jak jeże" cytat lekarza :)

My powiemy po prenetalnych.

justyna270284 trzymamy &&&& !!! będzie git jak to moje dziecko mówi :* :* :*

a mój J ... nosz kurkwa wodna .... umówił się z jakąś panną na zdjęcia w środę .... ja to zobaczyłam dzwonię do niego i pytam co tam robisz a on nic ! nawet nie wspomniał !!! tylko powiedział ,że sprawdzał pogodę 2 tyg i że ma być 16 stopni w środę !! a o sesji nic .... no pięknie zobaczymy .... już raz mieliśmy taki incydent ,że to goła panienka mu przed obiektywem pozowała U NAS W DOMU !!!!
ja wchodzę gęba yyyyyyyyyyyyyyyy ???? co tu się dzieje ... on yyy sesję mam . a ta panna w szał za szukaniem swoich ubrań ..... :wściekła/y::wściekła/y:

MyszkaJoasia - no taka jego praca, tylko dlaczego nie mówi Ci o sesjach? Przecież to normalne, że czasem robi się zdjęcia w negliżu, tylko jak on to ukrywa to faktycznie robi się nie miło...dziwne. Pogadajcie o tym na spokojnie.

Ja odebrałam wyniki, no i jest napisane jak byk, że nie wykryto przeciwciał (ja jestem rh-, mąż rh+), także kolejne badania w II trymestrze i mam nadzieję, że też wyjdą dobrze ;)

Myszkajoasia
Wspolczuje sytuacji.... ja bym chyba oszalala jakbym taka sytuacje w domu zastala. Ale ja wybuchowa jestem i pewnie bym wrzasnela ze zadnej golej dzi...ki w domu nie chce widziec :p

Zgadzam się. Nie wyobrażam sobie by mój P taką miał pracę.

A ja właśnie sączę sobie Warkę 0%. Całkiem smaczna. Fajnie orzeźwia. Chyba zagości w moim menu raz na jakiś czas. A że nie zawiera w ogóle alkoholu to jestem spokojna. Mam jakąś namiastkę "piwa" :) Drugie chłodzi się w lodówce :p

Młode pojechało. Mówił, że wychowawczyni prosiła go o dzienniczek kontaktowy (a ja jej nic nie odpisałam). Młody myślał, że znowu uwaga, ale pani go uspokoiła, że tylko coś sprawdzi. A tam nic jej nie odpisałam :-) A co miałam jej napisać niby? :) Nawrzucać jej nie chcę bo i po co. Widzę, że młodego zaczęła chwalić! Więc jednak zadymka na coś się zdała :)

reklama
Jeju dziewczyny jak ja bym sie piwa napiła mmm zazdroszcze warki Zosia bo uwielbiam. :-D
Lolcia znasz jakies bezalkoholowe w uk? :-)

Ja bylam u gp dala mi nowy nr tel jakies haslo i mam dzwonic do szpitala ale to juz w poniedzialek..mam nadzieje ze sie w koncu umowie.

Do góry