reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pogaduchy czerwcówek

reklama
Lolcia gapa ze mnie;d wszystkiego co najlepsze dla synka:*
martucha i całe szczęście, że byłaś u gina. leki pomogą. a zdjęcie słodkie:)) ja też mam już pierwsze i moja fasolka też nie ma jeszcze cm;P
11lhlj6.jpg

Ania to moze w 6?? moze juz bedzie serduszko... ;)
Malgos jaka fajna fasoleczka ;) tydzien różnicy a niecale 2mm różnicy... tylko ze mi nie pasuje z obliczen bo wychodzi na to ze zaszlam kolo 15 wiec test wyszedl mi tak jakby 7dni po owulce wiec raczej niemozliwe... :(

Martucha
Nie martw sie na zapas. Gin mowil ze ok to ok :-)

Inzagata
O!! Ale mi pomysla dalas:-D przeciez mij uwielbia jak on to mowi engri benc haha :p;-) i to jest mysl :-)

Ja tez wszystkie torty sama robie z ukru plastycznego :-)

Dziewczyny dziekuj bardzo za zyczonka dla synka :)
Piekne zdjecia cudnych dzieciatek :)
Pomysly na torty macie ciekawe u nas babcia piekla zwykly torcik a ja pewnie cos wymysle jak wrocimy do siebie, poddalyscie sporo propozycji i jest w czym wybierac :)

Dziekuje za gratulacje:-)

Fajnie ze macie juz pierwsze fotki swoich maleństw, no ja niestety na swoje troszke poczekam ale to nic, cierpliwa jestem.
Małgos torcik fantastyczny po prostu.

Hej ciężaróweczki;))

Dla mnie i naszej fasolki ( a raczej patrząc na wielkość - groszku) też termin jest na czerwiec.
Jeszcze nie znam dokładnej daty, bo niestety jestem "szczęśliwą" posiadaczką PCOS i owulację przechodzę dużo później niż tradycyjna, zdrowa Kowalska.
Byłam już u mojego kochanego doktorka, pogratulował, powiedział że to 5-6tydz, zobaczymy dokładniej na następnej wizycie 16.10
Serducho mu bije jak szalone - na ten moment czekaliśmy 2 lata...
Biorę duphaston na podtrzymanie ze względu na wcześniejsze leczenie hormonalne. I na razie (oprócz rodziny) mogę pochwalić się tylko Wam, bo do końca października mam umowę o pracę i mają mi ją przedłużać, więc muszę ten miesiąc wytrzymać i trzymać buźkę na kłódkę... ;)
Mogłabym spać cały dzień, jeść śledzie, bigos i spać w staniku - bo piersi mnie po prostu palą!

Pozdrawiam Was cieplutko i życzę dużo zdrówka ;*

Malgos ale fajny ten traktor :)
Mamma-mila gratuluje serduszka! Cudny moment :) tez mam pcos i wiem jakie te cykle sa pomieszane :) moj obecny trwal wieki cale ale ja nauczylam sie troszke swojego ciala i owulke (ta faktyczna a nie te podchody) wylapuje :) dzieki temu wiem kiedy byla :) dbaj o was :)
Moje stworki niedawno zasnely :) dzis znowu goscie i jutro jeszcze raz :D tak jakby nie mogli wszyscy przyjsc w jeden dzien :) ale chyba cichutko pochwale swojego mlodszego synka bo zalapal o co chodzi w samodzielnym zasypianiu :D starszy jak mial 1.5 to juz sam zasypial i w dzien i na noc a ta mniejsza istotka nie chciala sie z mama rozstawac :D
Jak wam minela sobota??

reklama
Piękne fasolki - aż się nie moge doczekać Naszej wizyty :) niestety dopiero w poniedziałek bede sie umawiac na jakąś, która mysle ze była by naj odpowiedniejsza tak za 1,5 - 2 tyg - licze na swoja cierpliwosc :D
A przy pierwszej wizycie wpuszczałyscie swoich M. teraz? bo wiadomo niby USG ale w sumie robione od wewnatrz (tak się własnie zaczełam nad tym zastanawiac)
Kochane nie martwcie się na zapas - zobaczycie ze przy kolejnej wizycie wszystko będzie w jak najlepszym porzadku :)
Ciesze się, że tak fajnie Nasza grupa się powolutku układa - rodzeństwo w bardzo podobnym wieku to oj będzie o czym dyskutować :))

Powiem Wam, że wczoraj jak na złość miałam sytuacje z alkoholem - jak tylko najbardziej zainteresowani wyszli z pokoju to mój M. podpijał mi jak tylko mógł i jakos wyszlam z opresji, ale wyglądało to dość komicznie :D przynajmniej teraz nie nabieraja podejrzen - córeczka opowiada o "braciszku" jakbysmy już conajmniej malutkiej oswiadczyli wspaniałą nowine i tu rodzina po wczorajszym ma mały dylemat :) :-D

AHA - piękny torcik :)) sama przyznam jak poprzedniczki też działam w lukrze plastycznym, a radość w oczach dziecka - bezcenna :)

Ostatnia edycja:
Do góry