reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pogaduchy czerwcówek

Moja blizna za pare dni skonczy 4 lata wiec nie wiem czemu pinda sie tak zachowuje ;-) pojde do gina to sie dowiem.

Ale mi sie dzis nic niechce. Tak mnie zatoki napierniczaja ze mam dosc bbrr ale przynajmniej inhalator mi daje ulge jak ja sie ciesze ze go mam! *spam* mi na gardlo pomogl a co na bol czola i pod oczami? Ktos zna jakis sposob?o_O

reklama
Shea
No mi tez... jeszcze 12.11 sa jego urodzinki... ale czasu nie cofne :-( ale on jest ze mna na codzien i jest osobistym aniolem strozem Jasia :-)
Ja bralam fenoterol od 20 tc z jaskiem bo mimo ze mialam szew zalozony to skorcze mialam. Wiedzialam ze tak bedzie ale szew i fenoterol uratowal moja ciaze. A ponoc fenoterolu juz nie ma o_Oo_O i az sie boje.... jeszcze gin sie zastanawia czy mi szew zakladac a w razie co ja sie boje ze znow sie zacznie w 20 tc. . I chyba musze sie mu rozwyc w gabinecie zeby sie zlitowal... ja mam niewydolnosc szyjki i jak noektorzy stwierdzali za mala macice...
Moze masz nadzerke mala i dlatego plamisz? Ja jak raz sobie lutke wsadzilam to mnie pozniej cala szyjka i brzuch bolaly... ale to raz mi sie zdarzylo.

Missiiss mam mała nadzerke, wykryta już dawno temu, jakaś wrodzona, w pierwszej ciazy było ok... Może uda mi sie gina na wziernik namówić żeby sprawdził, choć on jest temu przeciwny...

Niestety fenoterolu już nie ma, pozostaje podobno tylko relanium i magnez, czyli jak za komuny. Ja w poprzedniej ciazy mialam skurcze od stresu, w pracy było ciężko, konczylam drugi kierunek studiow, teraz już nie dam sie w taki stres wrobic, chce choć na tydz wrocic teraz oddać moje projekty innym. Mój gin i tak będzie kręcił na to nosem ale chce być w porządku w stosunku do innych.

Hej Kochane.
Trochę mnie nie było i szczerze nie wiem czy nadrobie te wszystkie strony. Nie chciałam Wam truc więc trochę odpuściłam forum.
U nas raz po raz zdażają się wymioty. Zawsze z rana. Brzuch coraz bardziej widoczny. Ostatnio ba wizycie z przejęcia nie zabralam skierowania:)
Miłego wieczoru: *

Shea
Ponoc jest jakis cordafeb czy cos takiego wypytam gina bo ja juz sram po gaciach.... ja bez podtrzynania nie dam rady :-( a czemu cie nie bada na fotelu? Mnie zawsze w kazdej ciazy plastikowym wziernikiem i palcami ale nimi to nie zawsze.

mississ1301 mi ból zatok pomagał ciepły kompres. Mam takie gumowe woreczki który ma w środku taki metalowy żeton i jak się go zgniecie to robi się ciepły na 10 minut. Potem trzeba go zagotować i jest jak nowy

Missiiss na fotelu mnie bada, nazwijmy to recznie, ale w poprzedniej ciazy gdy mialam zakażenie to aby pobrać wymaz i cytologie to mówił ze wyjątkowo wziernik założy, ze to nie zalecane jest. Zapytam go w przyszły czwartek, tak mam wizyte.

Na ból zatok polecam ciepła inhalacje bez olejkow.

Niemusisznic - każdy gin ma swoje zasady płatności

reklama
Missiiss ja na zatoki zawsze biorę Sinulan forte i zawsze pomaga po kilku dniach stosowania,ale w ciąży pewnie nie można. Wprawdzie zanim zrobiłam test w tej ciąy, akurat mnie złapały zatoki i wzięłam ze 2 czy 3 dni. Potem zapytałam lekarza czy to nie zaszkodziło dziecku, ale podobno nie.

Do góry