Sosnowiczanka
Mamusia Alanka :)
Mnie w poprzedniej ciąży spało się zle tak od 7 miesiąca gdzies i w sumie szkoda mi było juz kasy na nią. Teraz kupiłam na samym początku i jestem strasznie zadowolona. Coś czuje ze i po porodzie bede na niej spać
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziewczyny jakie dziwne połączenia jedzenia salami z czekoladą... jagodzianka z kapustą... lody i pulpety.... słodkie płatki na mleku i paprykarz.... śledzie z krówkami....hehe ciekawe czy mnie coś takiego dopadnie
agawera - ja będę miała założoną książeczkę na kolejnej wizycie ok. ok. 11tyg.
MalaZosia - mój też poszedł w tym roku do pierwszej klasy ale na szczęście żadnych problemów nie mamy
Może on się nudzi dlatego, ze wszystko co teraz przerabiają on już umie? Może wszystko co Pani zada do zrobienia robi szybko i nauczycielka powinna dawać mu jakieś dodatkowe karty pracy, ćwiczeń... jakieś zadania? Może jak będzie zajęty to nie będzie miał czasu się nudzić i wygłupiać?
Spodnie dresowe bawełniane kupuję na allegro u dwóch sprzedawców (u jednego cieńsze na lato a u drugiego na meszku na późną jesień/zimę) i tez w miarę tanio bo w sklepach to jedna para dresowa potrafi kosztowac tyle co tutaj 2 z przesyłką :-) my też jesteśmy na etapie 128-134 i bardzo jestem rozczarowana firmą GT z Siedlec - kupowaliśmy u nich bluzki od rozm. 74 i jakiś czas temu zmienili fasony - wcześniej były luźne - coś na podstawie kwadratu, a teraz bluzki są wąski i mój syn narzeka, ze są ciasne.. nie dość, że rękawy długie to jeszcze obcisłe na pupie i długie za pupę (a syn jest szczupły), jak do nich zadzwoniłam to podobno taka jest moda teraz... zresztą w smyku jest tak samo, patrzyliśmy na bluzki to strasznie wąskie i długie
Aaaa... ja po zjedzeniu jabłek mam wizytę w toalecie gwarantowaną... - tak wiec podłączam się do malgos83 może wypróbuj
JustynaT - jak trafi się słodki grapegruit to chętnie zjem... ostatnie takie jakies kwaśne trafiam
martucha - witaj ponownie super, że fasolka rośnie zdrowo
GingerBaby - muszę kupić cheb tostowy i tez dziś zrobię sobie ucztę z grzanek - dzięki za pomysł
Sempre u nas płeć pokazała się na połówkowym w 22tyg. sa tez pewne teorie na temat tętna maluszka... ja sprawdzam to od kilku lat u znajomych w ciąży i jak na razie bezbłędnie się potwierdza, ale to może być czysty przypadek
Sosnowiczanka - pokaż foto tej poduchy - nawet z netu może i ja sobie kupię
A miałam wczoraj wizytę. Podczas USG lekarz na początku stwierdził, ze nie widzi Echa serca... Żebyście zobaczyly jak się zdenerwowałam! Trzęslam się jak galareta! Ale popatrzył, przeprosił i powiedział, ze jednak jest. Pokazał nam nasze cudowne serduszko! Bije jak dzwon.
Termin 19.06... Następne badanie 4.12
Pauline
Gratki :-)
Malazosia
Bedzie gites :-)
MalaZosia - to może zasugeruj Pani aby dawała mu dodatkowe zajęcia jak już zrobi to co inni? Może sytuacja się poprawi? Trzymam kciuki... za Piotrusia i udaną dzisiejszą wizytę
do Pepco wybieram się w przyszym tygodniu :-)
Pauline (jesteś moją imienniczką :-) ) - super, ze wszystko ok :-)