GingerBaby
Fanka BB :)
Ooooooo naleśniki z nutella bym chciała i dżemem i Inke do tego Hehehehhehe musze dziś ufarbowac włosy bo wyglądam jak zombie Hihihi. No i dziś do pracy ale weekend juz wolny ciesze się niezmiernie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja też brałam dopiero jak odebrałam wyniki krwi bo testy mi jeszcze nie wychodziły czyli od 4 tygodnia... wcześniej nie brałam bo już szczerze straciłam nadzieje ze nam się uda a tu taki psikus heh. Ja jem fete, nie dajmy się zwariować :-) Ja się czuje super mdłości to miałam ze dwa razy chyba, ale bardzo się ciesze bo schudłam 4 kilo heh no cudownie Nie wiem jak u was ale mi to brzuszka trochę widać jak się obcislo ubiore, szczególnie wieczorami mi brzuch wychodzi od 6 tygodnia robie sobie zdjęcia wiec widzę ze rośnie heh
Hahhahaha ja jak zrobię kupę to się rozwija czerwony dywan i fanfary grają ja dziś jem grzanki. Ja się upaść nie mogę bo będę na wózku inwalidzkim jeździć
MalaZosia a nie wiesz czy wiecej dzieci tak sobie pozwala na lekcjach? Moze warto porozmawiac z dyrektorem zeby pania troszke ustawil? Bo zmiana klasy pewnie nie wchodzi w gre??
Gingerbaby ja takie fanfary w drugiej ciazy mialam. Koszmar. Teraz na szczescie luzik