Hej
ale naprodukowałyście od wczoraj...
miałam dzisiaj pierwsze badania krwi i moczu i cała noc miałam koszmary związane z pojemnikiem na mocz
chyba po tym jak któraś z Was napisała, zę jej się wylał w reklamówkę... więc śniło mi się, że mój pojemniczek nie chciał się szczelnie zamknąć, wyjęłam z szafki kolejny i to samo.... w sumie miałam 4 słoiki i żaden nie był dobry
w ogóle się nie wyspałam przez to :-(
Sosnowiczanka - współczuję złego samopoczucia, ja w pierwszej ciąży nei chodziłam na szkołe rodzenia, też miałam CC więc i tak by się nie przydała... jeśli chodzi o fotelik 9-18kg - to ja cały czas trzymam (tez Romer King Plus)... mąż chciał sprzedać ale nie widziałam sensu skoro w planach mieliśmy drugie dziecko, zapłaciliśmy za niego kupę kasy, sprzedałabym za grosze i teraz musiałabym kupować nowy i pewnie taki sam bo byliśmy bardzo z niego zadowoleni, teraz mamy też Romera 15-36kg
Archea - super, ze wszystko ok
erzsebeth - oj nieciekawie...
MalaZosia - ja chciałabym cesarkę tak jak za pierwszym razem ale nie wiem co z tego wyjdzie i na razie nie myślę... niby nadciśnienie, zatrucie ciążowe w pierwszej ciąży to są wskazania ale koleżanka mimo takich samych problemów w pierwszej ciąży za drugim razem rodziła naturalnie...
Piotrus jest z sierpnia 2007? W tym samym wieku mamy chłopaków
nati_80 - ja po CC bardzo szybko doszłam do siebie i całość wspominam całkiem dobrze, żałowałam tylko, że miałam CC w znieczuleniu ogólnym, za to potem miałam zabieg na bliźnie po CC i miałam ZZO
martyna 24h po CC
ja po 8h normalnie wstałam, znieczulenie miałam ogólne, bolało mnie gardło i mięśnie brzucha ale żadnych drenów nie miałam, fajnei, zę tak szybko wyszłaś... ja leżałam 8dni