Sosnowiczanka
Mamusia Alanka :)
MałaZosia ja cię z tym porodem rozumiem doskonale. Sama rodziam SN kilka godzin, myślałam ze umrę, a potem Alankowi spadło tętno i zrobili mi cesarkę. Ból po CC jest wg mnie oczywiscie, niczym w porównaniu do tego co przezyłam na porodówce. Teraz na wizycie rozmawiałam z lekarzem i też będę miała CC. Gdyby tak bylo ze nie chciał by mi tego pozniej dac to tez bym myslała nad jakimś zaświadczeniem od innego lekarza, lub bym komuś zapłaciła, bo ja rodzić nie ide. NIe ma szans.
Wiem ze od okulisty mozna takie zaswiadczenie wziąść, jak sie ma wieksza wade wzroku.
Po cesarce mnie pozwolili się podnieść z łóżka na następny dzień (miałam zabied po godz 14)
A z tym ZZO tez nie jest tak wesoło, wiem bo dostałam. Podają w kręgosłup, kłucie trwało ok 10 min, w tym czasie nie wolno sie ruszac, a jak sie nie ruszać jak masz skurcze co 2 minuty?-Ja tak miałam.. Ból pozniej mi nie minął całkowicie tylko przeszedł w pachwinę
Wiem ze od okulisty mozna takie zaswiadczenie wziąść, jak sie ma wieksza wade wzroku.
Po cesarce mnie pozwolili się podnieść z łóżka na następny dzień (miałam zabied po godz 14)
A z tym ZZO tez nie jest tak wesoło, wiem bo dostałam. Podają w kręgosłup, kłucie trwało ok 10 min, w tym czasie nie wolno sie ruszac, a jak sie nie ruszać jak masz skurcze co 2 minuty?-Ja tak miałam.. Ból pozniej mi nie minął całkowicie tylko przeszedł w pachwinę