reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pogaduchy czerwcówek

reklama
Hej

U nas tez paskudna pogoda. Leje od raza. Zaprowadziłam młodego do przedszkola, Jakis czas temu kupiłam mu kalosze z podeszwą która swieci jak dziecko skacze. Tak więc całą drogę skakał mi po kałużach, myślałam ze do tego przedszkola nie dojdziemy :) Dobrze ze mamy blisko.

Dziś czuje sie lepiej niz wczoraj, choc i tak nie powiem ze całkiem dobrze. No ale nie narzekam. Chcę w pracy dziś włosy ufarbować sobie bo wyglądam juz jak straszydło, a w sobotę jedziemy do rodzinki pod Łódz, na takie troszkę przyspieszone wszystkich świętych, bo potem mąż pracuje i nie da rady.

Lady Agnes trzymaj się kochana, wiem ze nie ma słów zadnych które by cię pocieszyły, ale jeszcze zostaniesz mamusią, trzymam kciuki zeby jak najszybciej ci się to udało!

Lolcia mnie tez sie cos pomieszało ze spaniem. W dzien chodze spiąca jak nie wiem, a w nocy ostatnio budze sie codziennie w okolicach godz 4 i przynajmniej do 6 spać nie mogę...

MamaAnia ja tez najchętniej juz zaczęłabym ubranka kupować :) Ale czekam przynajmniej do czasu az poznam płec, zeby ewentualnie syn w sukienkach nie musiał chodzić :) Te malutkie ciuszki są przesłodkie:)))
Mnie tez bardzo bolało podbrzusze, teraz nic. Pare dni temu cos tam czułam ale i tak poprzednim razem było duzo gorzej.

Bry Kochane ! Agnes będzie doooobrze Tule Ciebie :-* Zimno dziś jak cholera i cala noc padało fuj. Miałam taką ochotę na tosty ze wysłałam męża po opiekacz do lidla hehehehe. Ja jak schudłam te 2 kilo to tak stoi w miejscu heh oby jak najdłużej. Jak mi sie nie chce isc do pracy.........a i farbe musze zrobić mam taki odrost ze klekajcie narody heh . Idę robić tosty :p

Lady Agnes tulę mocno! musicie to przetrwać a później szybciutko brać się do roboty
Fifii- jak przeczytałam Twój post o USG to dokładnie przypomniałam sobie naszą historię z poprzednią ciążą. U nas niestety nie zakończyła się dobrze... poszłam w 7 tyg, lekarz mówił, że zarodek za mały na 7 tydz, ze wygląda na 5,5 ale serca nie ma, że byc moze ciąża młodsza, kontrola za tydzien, ale mamy byc gotowi na wszystko. Niestety za tydzien tylko się potwierdziło... Co prawda jak wiadomo każda ciąża inna! czasami zdarzają się takie cuda, że sami lekarze się dziwią. Nie pozostaje wam nic innego jak tylko być dobrej myśli!

Ależ dziś brzydka pogoda! dobrze,że z ciepłego łóżeczka wychozić nie muszę:D

Gigerbaby to ci dobry chlop :D moj by po opiekacz nie polecial :D smacznego :)
Truskawka u nas tez zimno i brzydko. Uroki jesieni :)
A mi znowu sie nic nie chce. Kilka talerzykow czeka na zmywanie, odkurzacz wola od rana a ja siadlam i siedze :D ziewa sie mi jakbym cala noc nie spala. Ma ktoras energie na zbyciu?? Przyjme w kazdej ilosci :D

Ja też po wizycie ryczalam tak się strasznie bałam, że jak wyszlam to ryczalam jak kretyn, aż się ludzie patrzyli heh. Fakt tosty pyszne Hehehe co nie zmienia faktu że iść do pracy mi się nie chce baaardzo

reklama
Do góry