Lady Agnes
Fanka BB :)
Hejka
Kupa lat. Ostatnio dużo się działo i nie miałam czasu reguralnie zaglądać. Witam nowe mamuśki
Dziś się przemogłam i wybrałam się w końcu na pierwsze badania. Mdłości mnie aż tak nie męczyły na pusty żołądek na szczescie, niestety (az wstyd przyznać) wylała mi sie próbka moczu do reklamówki,ale...nasikałam jeszcze raz do kubeczka ...az boje sie co to wyjdzie
Lady Agness daj znać co u Ciebie :*
U mnie niedobrze niestety. Czytam Was po cichu i zazdroszczę Wam... Dziś byłam u mojej gin... Jutro rano mam zgłosić się do szpitala i niestety będę miała wywoływane poronienie. Wczoraj zaczęłam plamić i mam dziwne skurcze. W pęcherzyku ciążowym nie ma zarodka, przerośnięty pęcherzyk żółtkowy świadczy o problemie na poziomie komórkowym. Dzidzia nigdy nie powstała
Wciąż nie jestem w stanie pogodzić się z tym. Tyle miesięcy się staraliśmy, to moja pierwsza ciąża. I niestety totalna porażka.
Ale nie poddam się. Będę starać się dalej jak tylko dostanę zielone światło od mojej gin. Dziękuję Wam wszystkim za wsparcie. I będę tu zaglądać, będę Wam kibicować, żeby wszystko u Was było ok!