reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pogaduchy czerwcówek

sosnowiczanka, malgos, dzięki za słowa wsparcia.
asiorreek, oczywiście że pójdę, nie mogłabym żyć z myślą, że mogłam zabić swoje dzieciątko. Ale nie będę robić sobie większych nadziei.

Nie jestem w stanie usunąć suwaczka, nie mogę się z tym pogodzić...

reklama
Lady Agnes jedyne co mogę Ci poradzić to nie rób nic na siłę. Nie masz siły usunąć suwaczka to tego nie rób. Przyjdzie moment, że nie będzie to już tak bolało.

Sosnowiczka dzieki. Mam sinecod to dam mu na noc. A ja podejrzewam, ze to wlasnie po szcaepionce go tak zlapalo :/ mnie cycuchy bola ale na szczescie mdlosci bardzo malo :)
Lady Agnes tulam. Kazal przyjsc jeszcze raz na potwierdzenie? Dziewczyny dobrze radza, sprobuj skonsultowac sie z innym lekarzem.
Agawera moze za wczesnie poszlas? Z drugiej strony dziwne zachowanie lekarza.

Lady agnes
Nic nie usuwaj ja jestem tez tego zdania ze konsultacja u innego gina jutro czy w czwartek jest wskazana. Trzymam kciuki mocne!

Agawera
&&& za bete!

Bedzie dobrze dziewczyny musi byc no!

Neferetete
Ja w pierwszej ciazy mialam blizniacza. W 7-8 tc byly dwa w 12 tc poszlam na prenatalne zostal jeden. A jeden sie wchlonal poprostu.

Ja bym dzzisiaj caly dzien spala a teraz mi tak niedobrze ze nie mode :-( bleee

Lady agnes dziewczyny mają rację. Trzymaj sie
Agawera daj znać jak beta

No i teraz ją zaczynam myśleć czy to dobrze że tak późno idę do tego lekarza. Kurcze tak bardzo chciałabym żeby mi ktoś potwierdził że wszystko jest ok. A tu jeszcze tydzień: (

Dawno mnie tu nie bylo.
Witam wszystkie mamusie a zwłaszcza wszystkie nowe. Gratulacje !

U nas nie ciekawie... Od wczoraj plemienia. Jestem po wizycie u gin . Kontrolne badanie na "bete" mam zrobić bo nie rosną pęcherzyki.. Jeśli nie będzie przyrastać albo zacznie się plamienie taką żywą krwią wtedy szpital.
Nie dopuszczam nawet takich myśli... Leże i odpoczywam..

Miłego dnia dziewczyny!

reklama
BETA HCG 164.8 ↑ mIU/ml poniŜej 5.00 mIU/ml
ciąŜa: 1-3 tydzień: 6-71
ciąŜa: 4 tydzień: 10-750
ciąŜa: 5-6 tydzień: 158-31795
ciąŜa: 7-9 tydzień: 3697-163563
ciąŜa: 10-12 tydzień: 27832-210612
ciąŜa: 14-15 tydzień: 12039-70971
ciąŜa: 16-18 tydzień: 8099-58176

Do góry