reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pogaduchy czerwcówek

reklama
Skubany się wykąpał i czeka:-D a ja leżę jak kłoda bo jak się ruszę to oddam wszystko co zjadłam:szok: a jak z tym u Was? libido jest na jakimś poziomie? bo u mnie nadal 0..

co do usg to ja mam w czwartek:) i też już przebieram nóżkami z niecierpliwości;)

Wy już o 2 usg a ja jeszcze pierwszej wizyty nie miałam... :(
Poprawilyscie mi humor... mój małżonek z nogą w gipsie i od poniedziałku zastaje go właśnie leżącego z mina coś w stylu "no kochanie czekam.." :D u mnie z libido tak średnio.
Mój Mąż nie chce nikomu mówić. Czekamy do wizyty a pozniej pomyślimy.
Za to hormony dają o sobie znać... dziś cały dzień przeplakalam.

hej dziewczyny.. widzę że produkujecie mocno.. ja nie zawsze mam czas kurcze tu zaglądać i pisać.. całymi dniami z małym siedzę na dworze a jak nie z nim to mężowi dotrzymuję towarzystwa bo wciąż mu mało.... co do siusiaka małego to czasem jak siedzi w wanięce to mu ściągnę.. ale jak sie mi przypomni..

mamamila trzymaj się teraz nie stresuj się odpoczywaj i ciesz ciążą.. a pracodawcą się nie przejmuj.. ja też nie mam do czego wracać.. teraz będziesz miała dużo czasu żeby tu zaglądac.. i będziesz na bieżąco:)

co do wieści o ciąży to my się już pochwaliliśmy pierw teściom bo mieszkamy razem i dziwne by to było jakbym nagle w domu siedziała bo ja z racji ogromnych bóli brzucha przebojów z 1 ciążą i rodzaju pracy jaką wykonuję jestem na l4 .. z resztą teściowa jest bardzo zainteresowana tym co u nas się dzieje i lubi byc że tak powiem na bieżąco.. :) ale ja tam nie mam do niej nic po prostu siedzi całymi dniami w domu więc sie interesuje . a później jakoś poszło chciałam już mieć to z głowy.. przyjęli to jedni bardziej entuzjastycznie drudzy mniej a jeszcze innym korki wybiło ze zdziwienia..:)

kurcze mi też brzuch widać.. ja nie weim dlaczego tak szybko..;/ to dopiero 5 tydzień..
a wogóle dziewczyny mam jakieś takie obawy.. .. między 20 a 29 dniem cyklu miałam takie mdłości że masakra cyce mnie bolały i wogóle wszystko ( nawet zanim test wyszedł mi pozytywny) a od jakichś 3 dni mdłości mi całkiem przeszły.. i jeszcze naczytałam się głupot że jak mdłości przechodzą to może się coś dziać.. ;/ ... i teraz wałka sobie do głowy wbiłam.. i tylko wypatruję aż mi sie niedobrze zrobi.. a tu nic..

Asiorrek ja też miałam 3 dni a teraz minęło. Boję sie że jednak powrócą ok 7 tyg z zdwojoną siłą:\
Mamamila dużo dużo spokoju, relaksuj sie i trzymajcie się dzielnie;)

mamamm to Twój z nogą w gipsie musi się nagimnastykować żeby coś zdziałać;d heheh no chyba, że Ty jesteś aktywna;dd u nas ja zwykle bierna:-D

asiorreekt myślę, że masz jeszcze czas na rozbujanie się z mdłościami:) mnie chwyciły dopiero po 6 tygodniu a w pierwszej ciąży po 8 tyg..aaa i ja nie wierzę w to, że jak ustępują to coś dzieje złego..jak ustępują to jest piękna chwila:) nic nie męczy, nie dokucza i można się cieszyć urokami ciąży.

Malgos83 a mam wybór jak libido skoczy to się poświęcam i jestem tą aktywną strona;)
A co do siusiaka, mój synek nie pozwala go ruszać. Lekarze jeden mówi żeby odciągać a drugi żeby nie ruszać... i bądź tu mądra

w pierwszej ciązy miałam od samego początku do 6 miesiaca .. tradycyjny poranny paw.. w przyszłym tyg mam wizytę i usg.. mam nadzieję ze będzie ok.. no i kurcze pół kilo mi poszło do przodu :/ .....

mamamm -- wyginam śmiało ciało.. :) moje libido jest poniżej zera.. choć wczoraj cos tam mój próbował no cóż raz na czas mogę się poświęcic;)

reklama
Do góry