reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

podwójne szczęście BLIŹNIAKI

Hm...poplatania mozna dostac.Myslalam ze jak bedzie nas wiecej i jeszcze odezwa sie mamy juz uzytkujace wozki blizniacze to znajdziemy "zloty srodek" a tu klops:-D:-D

Mnie sie wydaje ze czy jeden za drugim czy obok siebie to jak beda mialy sie tluc po glowach czy kopac to i tak beda to robic wiec lepiej chyba popatrzec z naszego punktu widzenia,od strony praktycznej i tym sie kierowac przy wyborze.

reklama
Motylinek
ja juz powiedzmy sie zdecydowalam;-)
Ide jeszcze raz w sobote z mezem obejrzec i podjac meska decyzje, bo juz mam dosc;-) Najwyzej sprzedam jak sie okaze beznadziejny i tyle...

Witam was podwójne mamusie
Ja co prawda nie jestem mamusią bliźniąt ale mam koleżankę co ma 2,5 roczne dzieci właśnie bliźniaki i na początku miała wózek z gondolką ale jak dzieci zaczęły siadać i być większe kupiła właśnie ten jeden za drugim zwany tramwajem.I jest z niego bardzo zadowolona,ma chłopca i dziewczynkę.I dziewczynkę sadza do przodu aby zadbać o interesy chłopca czyli jąderka aby mu sie nie zduszały pasami jak siedzi z przodu.Nie miała jeszcze takiej sytuacje że dzieciaki się kopią czy biją po głowie.I taki jeden za drugim miej miejsca zajmuje po złożeniu.

Rybcia
ja tez jestem teraz bardziej za tym ¨tramwajem¨, bo z tym szerokim to moga byc problemy z wejsciem gdziekolwiek. Pamietam jak z normalnym wozkiem czasami bylo ciezko, a z taka landara to juz wogole...

Motylinek
smiesznie troche, bo akurat ten co mi sie najmniej podobal i w sklepie nie chcialam go wogole ogladac;-) Ale poczytalam jakies fora blizniacze i jeszcze raz go obejrzalam- Per Perego Duette.

To jednak "tramwaj"!Czasami wlasnie tak bywa,wydaje sie ze absolutnie nie a potem mozna sie jednak przekonac.No to teraz trzymam kciuki za zakup!
Ja jeszcze niewiem ale JUZ w przyszlym tygodniu polatam po sklepach wiec moze sie na cos zdecyduje.

Cześć dziewczyny ;-) Wiecie co nie moge wyjść z podziwu że u WAS na listopoadówkach jest aż tyle par bliżniąt:-):szok::-D U mnie na grudniówkach nie ma ani jednej;-):tak::-) fajnie macie ;-)

Ladina
Ciesze sie ogromnie ze dwie dziewczynki bo odpadlo mi dokupywanie niebieskich ubranek;-)
Pobiegalismy po sklepach i tutaj i w Polsce i kicha!Nadal niemam pomyslu na wozek.Nic nie udalo nam sie znalezc!NIC!Niemam pojecia co z tym fantem zrobic:baffled::no::angry:
Kupilismy foteliki samochodowe i to jest chyba jedyny plus tych zakupow.

reklama
Motylinek
nawet nie wiesz jak Ci zazdroszcze tych dziewuszek;-) My juz zaczelismy skupowanie meskich ubranek...
Nie mam imion, a ni pomyslu na nie.
Wozek stary sprzedalam a nowy dalej pod wielkim znakiem zapytania

Do góry