Ja juz bez fraksyparyny.. 28 lutego dostalam krwotoku i wyladowalam w szpitalu. Wszystko wskazuje na to ze po fraksyparynie. Przynajmniej tak lekarze uznali ze to moglo byc przyczyna bo okazalo sie ze nie poronilam a dzidzius sobie spokojnie spal. Ale nabawilam sie stracha potrzymali mnie 3 dni, wszystko się uspokoilo, dzidzius rosnie i jest ok ale zmieniliam lekarza i juz heparyny nie biore.Nie zagladalam tu dawno a tyle nas dołączyło makabra czemu nasze ciąże nie mogą być bezproblemowe .... Jak się czujecie kochane ???
reklama
0202oliwcia
Fanka BB :)
Widocznie w twoim wypadku heparyna nie byla potrzebna ja sobie nie wyobrazam te ciąży bez clexaneJa juz bez fraksyparyny.. 28 lutego dostalam krwotoku i wyladowalam w szpitalu. Wszystko wskazuje na to ze po fraksyparynie. Przynajmniej tak lekarze uznali ze to moglo byc przyczyna bo okazalo sie ze nie poronilam a dzidzius sobie spokojnie spal. Ale nabawilam sie stracha potrzymali mnie 3 dni, wszystko się uspokoilo, dzidzius rosnie i jest ok ale zmieniliam lekarza i juz heparyny nie biore.
No tak, jesli jest potrzebna to rozumiem. A ty mialas badania robione w kierunku zakrzepow?Widocznie w twoim wypadku heparyna nie byla potrzebna ja sobie nie wyobrazam te ciąży bez clexane
0202oliwcia
Fanka BB :)
Tak miałam robione wszystko wyszło u mnie w normieNo tak, jesli jest potrzebna to rozumiem. A ty mialas badania robione w kierunku zakrzepow?
Podziel się: