reklama
Kama83
Fanka BB :)
Na poczatku powiem wam ze bylo nam wszystkim ciezko.Alex jak tylko wchodzilismy do domu to nie opuszczal nas nawet na minute. W tej chwili jest wszystko dobrze,moja mama opiekuje sie nim w ciagu dnia .Dodatkowo zapisalam go do przedszkola gdzie chodzi trzy razy w tygodniu na 5 godzin,tak wiec ma jakas odskocznie.Szpital jest dosyc daleko bo ponad godzine do nas ,ja zostaje w ciagu tygodnia z Dominikiem i wracam na weekend a Sebastian pozostale z nim .Bede miala problem jak tylko mama wroci do polski ale o tym bede myslala pozniej jak rozwiazemy ta sytuacje:-(.Mam tylko nadzieje ze Dominik nie bedzie musial siedziec czesto w szpitalu,Niestety nie mam zadnej gwarancji kiedy i na ile zostaniemy w szpitalu, wystarczy ze ma garaczke 38c a juz musimy w szpitalu spedzic 3 dni:-(
Elżbietka
mother of two sons&angel
Kama, nawet nie wiem co powiedzieć...
mam nadizeje, że leczenie szybko zadziała. i pomoże w 100%
mam nadizeje, że leczenie szybko zadziała. i pomoże w 100%
Kama83
Fanka BB :)
Popieram to co napisała Ela.
Kama, a na jak długo twoja mama przyjechała?
Monika77-mama przyjechala we wrzesniu bo mialam do pracy wrocic i tak siedzi teraz z bani i opikuje sie Alexem .Co do powrotu to nadal nie wiemy kiedy dokladnie, narazie planuje wrocic jak Dominik ze szpitala wyjdzie ale zobaczymy czy plany sie zmienia i zostanie dluzej czy bedzie chciala wracac
reklama
Kama, jeśli twoja mama jest na emeryturze to faktycznie może z wami zostać dłużej. Gorzej jeśli tu w PL ma swoje zobowiązania związane z pracą. Wiadomo, że inne zobowiązania są na pewno, bo na pewno jest dom, współmałżonek, dalsza rodzina itd. Ale dla wam na pewno jest lżej jak mama jest teraz z wami, bo nie musicie się martwić do zrobić z Alexem jak ty jesteś z Dominikiem w szpitalu.