reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Płeć przeczucia vs rzeczywistość

reklama
Tym samym:) Tym wyrostkiem, u dziewczynki ponoć jest równolegle do kręgosłupa. Ale to może być też takie zdjęcie, no i pomyłki przy interpretacji. I jeszcze ponoć dziewczynki mają nub płaski... Ale to tylko takie gadanie ;)
Co jest płaskie? :-)
Ja jak na chwilę ten wyristek sie pojawił myślałam, że to kość udowa. W pierwszej ciąży w 14 tc od razu widziałam siusiaka nie miałam wątpliwości. Teraz nie wiem. Może zbyt pragnę córki. A dodatkowo synowie też chcą siostrę. Pokocham/kocham bez względu ale...

Co jest płaskie? :-)
Ja jak na chwilę ten wyristek sie pojawił myślałam, że to kość udowa. W pierwszej ciąży w 14 tc od razu widziałam siusiaka nie miałam wątpliwości. Teraz nie wiem. Może zbyt pragnę córki. A dodatkowo synowie też chcą siostrę. Pokocham/kocham bez względu ale...

Nub :) to jakby czoło - główka :)
Wiesz wg mnie mimo wszystko na tak wczesnym etapie to loteria. przecież czasami mówią, że chłopak, ze siusiaka widzą i co? A dziewczynka wychodzi...:D zobaczysz co dalej będzie widać na usg..
Trzymam kciuki za dziewczynkę!!:tak:

Hihi dokładnie ja się nie znam na tych usg nie jestem lekarzem mam nadzieje ze będzie chłopczyk tak jak by chciał mąż ale oczywiscie z 2corki tez będziemy dumni

Ja w pierwszej ciąży chciałam chłopca i cały czas byłam przekonana, że będzie chłopiec. Nawet jak w 13 tygodniu lekarz powiedział, że nie wie, nie chce jeszcze mówić, ale potem tak wspomniał, że może dziewczynka, to nie wierzyłam, a jednak miał rację. Teraz nie wierzę w żadne przeczucia. Wolałabym chyba drugą dziewczynkę, ale strzelałabym, że będzie chłopiec, bo dokładnie w owulację raczej trafiliśmy. W sumie to wszystko jedno, co będzie.

My raczej po owu. W ogóle nie miałam ochoty no i czasowo jak liczyć to po. Ale u mnie owu jest kiedy chce. Będzie co będzie. Jakby co do 4x sztuka..... :-D

Przeczucia dziewczynka - ale ma byc chlopak [emoji23]

Napisane na LIVE4_KM0438 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja szczerze mówiąc to zero przeczuć :) chociaż ostatnio śniło mi się ze dziewczynka

w4sq9n73qvls2f07.png

Do góry