reklama
katkut3070
Fanka BB :)
U mnie każdy dookoła mówi ze będę miała chłopaka sama już tak czuje, może przez to ze każdy mi to sugeruje. W każdym razie jest mi totalnie obojętna płeć może przy trzecim będę miała inaczej ale to moje pierwsze maleństwo wiec co by nie było cieszę się strasznie.
MamaXTrzy
Ja właśnie przy dwóch pierwszych chciałam synów i od razu wiedziałam ze chłopaki. A teraz w trzeciej właśnie mi jest kompletnie wszystko jedno.U mnie każdy dookoła mówi ze będę miała chłopaka sama już tak czuje, może przez to ze każdy mi to sugeruje. W każdym razie jest mi totalnie obojętna płeć może przy trzecim będę miała inaczej ale to moje pierwsze maleństwo wiec co by nie było cieszę się strasznie.
I będzie ChłopiecMi z chłopcami się zgadza w tym kalendarzu
I teraz wychodzi mi chłopak i jakoś intuicja mi też bardziej na chłopca
Poprawka:
Jeżeli wpisze datę do 16 marca to wychodzi dziewczynka a od 17marca chlopiec
motylkowelove
Haha mnie oszukalo wszystko [emoji23]O jakie fajne wątki nowe [emoji16][emoji23] dopiero zobaczyłam... ja czuje synusia w przeczuciach ale kto wie
Dziewczynka ♡
Anet29
Nie moge znalesc swojej wypowiedzi i juz teraz nawet nie wiem czy cos pisalam ogolnie odkad dowiedzialam sie ze jestem w ciazy to wszystko co ogladalam to niebieskie i tylko na chlopca no i wczoraj sie potwierdzilo na 90 % chlopiec.
Dodatkowo chinski kalendarz mi sie sprawdzil z dziewczynami i teraz i moge potwierdzic ze przed owu dziewczynka a w owu chlopiec
Dodatkowo chinski kalendarz mi sie sprawdzil z dziewczynami i teraz i moge potwierdzic ze przed owu dziewczynka a w owu chlopiec
reklama
Sabi32
A jak obliczylas wcześniejsze ciąże? Bo widze, ze tam trzeba najpierw obliczyc swoj chinski wiek, jakos sie pogubilam jak to obliczyc, aby sprawdzic czy 12 lat temu mi sie sprawdziłoNie moge znalesc swojej wypowiedzi i juz teraz nawet nie wiem czy cos pisalam ogolnie odkad dowiedzialam sie ze jestem w ciazy to wszystko co ogladalam to niebieskie i tylko na chlopca no i wczoraj sie potwierdzilo na 90 % chlopiec.