A ja czuje ze dziewczynka a tylko dlatego ze mam ochote na slodkie i lody...ale kiszone tez jem choc juz nie tak czesto, po twarzy na poczatku zbrzydlam a teraz juz jest lepsza cera...bardzo chcemy chlopca ale chyba bedzie dziewczynka nawet jak w sklepie jestem to nieswiadomie oko leci na dzial z rozowymi ubrankami hehe....no do srody czekam niecierpliwie ..jak powiedza ze chlopak to naprawde bede w szoku!!
reklama
klaudynaaa
Fanka BB :)
ja się niestety dzisiaj nie dowiedziałam kto siedzi w moim brzuszku :-( ale babcia powiedziała, że mam chłopaczka :-) i z wróżby, która robiła mi siostra, z brzuszka i dłoni wyszedł też chłopiec:-)
co do wróżby to trzeba wyrwać włos, nałożyć obrączkę na włos i trzymać nad brzuszkiem, obrączka sama ma zacząć się ruszać, jak są kółka to jest dziewczynka, jak na boki to chłopiec, robi się też to na dłoni, w ten sam sposób:-) ciekawe ile w tym prawdy:-)
co do wróżby to trzeba wyrwać włos, nałożyć obrączkę na włos i trzymać nad brzuszkiem, obrączka sama ma zacząć się ruszać, jak są kółka to jest dziewczynka, jak na boki to chłopiec, robi się też to na dłoni, w ten sam sposób:-) ciekawe ile w tym prawdy:-)
margo21
ja się niestety dzisiaj nie dowiedziałam kto siedzi w moim brzuszku :-( ale babcia powiedziała, że mam chłopaczka :-) i z wróżby, która robiła mi siostra, z brzuszka i dłoni wyszedł też chłopiec:-)
He he klaudyna chyba niewiele bo mi kółka robi i nad ręką i nad brzuchem a mam chłopca
klaudynaaa
He he klaudyna chyba niewiele bo mi kółka robi i nad ręką i nad brzuchem a mam chłopca
też tak myślałam :-):-)
Co do przeczuć brak, w zabobony tez nie wierze. Niby mówia że jak sie ma ochote na słodkie to dziewczynka jak na kwaśne to chłopak.
A ja miałam i mam do tej pory na wszystko ochote :-)
Ale z ostatniego USG 3D dowiedziałam się ze bedzie dziewczynka (Julia)
A ja miałam i mam do tej pory na wszystko ochote :-)
Ale z ostatniego USG 3D dowiedziałam się ze bedzie dziewczynka (Julia)
Alex_WA
Klaudyna ja od lat zajmuję się ezoteryką, koleżanki i koledzy z branży wróżyli i czytali mi różnymi metodami dziewczynkę, zresztą sądząc po innych przesłankach (brzydka się zrobiłam, problemy z cerą, rozlazły brzuch - i tak mam tłusty bez ciąży), to miała być dziewucha. W sobotę już na 100 % doktór potwierdził Piotrusia i z wróżenia nici
Kalendarz chiński się nie sprawdził, żadna wróżba, karty klasyczne, Tarot, wahadło, rozmowy z mentalistą itd... nic Jednak chłopak - także tutaj widzisz, jeśli chodzi o płeć dziecka, to chyba tajemnica lasu Choć... wg mnie pewne energie można wyczuć, tylko kwestia na co człowiek się nastawia, co projektuje
Kalendarz chiński się nie sprawdził, żadna wróżba, karty klasyczne, Tarot, wahadło, rozmowy z mentalistą itd... nic Jednak chłopak - także tutaj widzisz, jeśli chodzi o płeć dziecka, to chyba tajemnica lasu Choć... wg mnie pewne energie można wyczuć, tylko kwestia na co człowiek się nastawia, co projektuje
klaudynaaa
hehe no mi też się wydaję, że zabobony i wróżby to jedno a kto na prawdę siedzi w brzuszku to drugie ja czekam do 7go marca mam wtedy badania prenatalne i może się dowiem kto się tam kryje
klaudynaaa
miałam pisać jak babcia mi wywróży kto się kryje w moim brzuchu i wiecie, że trafiła, że dziewczynka ciekawa jestem jak to zrobiła
reklama
Podziel się: