A ja obalam że w owu chłopiec hehe teraz 3 chłopiec a nie był w owulację na pewnoNie moge znalesc swojej wypowiedzi i juz teraz nawet nie wiem czy cos pisalamogolnie odkad dowiedzialam sie ze jestem w ciazy to wszystko co ogladalam to niebieskie i tylko na chlopca
no i wczoraj sie potwierdzilo
na 90 % chlopiec.
Dodatkowo chinski kalendarz mi sie sprawdzil z dziewczynami i terazi moge potwierdzic ze przed owu dziewczynka a w owu chlopiec
![]()
reklama
Anet29
Fanka BB :)
A jak obliczylas wcześniejsze ciąże? Bo widze, ze tam trzeba najpierw obliczyc swoj chinski wiek, jakos sie pogubilam jak to obliczyc, aby sprawdzic czy 12 lat temu mi sie sprawdziło![]()
Link do: Chinese Baby Gender Predictor | Baby Gender Selection
Na tej stronie obliczylam swoj wiek
Anet29
Mi z córką nie wyszło, powinna być chlopakiem [emoji14] a teraz niby wychodzi chlopak z kelandarza, a na usg jeden lekarz stwierdzil dziewczynke, drugi bardziej chyba z strone chlopcano nic, trzrba nadal czekac
Najgorsze czekanie
MamaXTrzy
Tylko w tym chinskim trzeba znać date zaplodnienia. Ja domniemam dwie daty i z jednej corka a z drugiej synWychodzi mi w chińskim, ze chlopiec, a moglaby byc corka
Roznice w ciazach sa niewielkie, jedynie z najmlodszym synem zbrzydlam strasznie, a teraz promienieje, podobam sie sobie![]()
Sabi32
Aaaa no to jednak wychodzi mi dziewczynkaLink do: Chinese Baby Gender Predictor | Baby Gender Selection
Na tej stronie obliczylam swoj wiektylko trzeba wiedziec mniej wiecej date zaplodnienia
![]()
No to mi nie wyszłoChcemy dziewczynkę. Czuję że to dziewczynka.
HappyElephant
Intuicja podpowiadała mi drugiego chłopca. Chciałam dziewczynkę
I jest dziewczynka.
reklama
W pierwszej ciąży intuicja mówiła chłopiec - podobał mi się niebieski i turkusowy kolor bardziej niż zwykle, od razu wiedziałam, że to syn.
W trzeciej ciąży głowa mówiła następny syn, wszyscy w koło "teraz dziewczynka?". I mam córkę, więc intuicja zawiodła.
W trzeciej ciąży głowa mówiła następny syn, wszyscy w koło "teraz dziewczynka?". I mam córkę, więc intuicja zawiodła.
reklama