A ja obalam że w owu chłopiec hehe teraz 3 chłopiec a nie był w owulację na pewnoNie moge znalesc swojej wypowiedzi i juz teraz nawet nie wiem czy cos pisalam ogolnie odkad dowiedzialam sie ze jestem w ciazy to wszystko co ogladalam to niebieskie i tylko na chlopca no i wczoraj sie potwierdzilo na 90 % chlopiec.
Dodatkowo chinski kalendarz mi sie sprawdzil z dziewczynami i teraz i moge potwierdzic ze przed owu dziewczynka a w owu chlopiec
reklama
Anet29
Fanka BB :)
A jak obliczylas wcześniejsze ciąże? Bo widze, ze tam trzeba najpierw obliczyc swoj chinski wiek, jakos sie pogubilam jak to obliczyc, aby sprawdzic czy 12 lat temu mi sie sprawdziło
Link do: Chinese Baby Gender Predictor | Baby Gender Selection
Na tej stronie obliczylam swoj wiek tylko trzeba wiedziec mniej wiecej date zaplodnienia
Anet29
Mi z córką nie wyszło, powinna być chlopakiem [emoji14] a teraz niby wychodzi chlopak z kelandarza, a na usg jeden lekarz stwierdzil dziewczynke, drugi bardziej chyba z strone chlopca no nic, trzrba nadal czekac
Najgorsze czekanie ja jestem mega szczesliwa ze juz wiem i z tego co czytalam to z dziewczynki moze sie zrobic chlopiec a na odwrot raczej nie bardzo ale i tak ide w 16 tyg na usg 3d
MamaXTrzy
Tylko w tym chinskim trzeba znać date zaplodnienia. Ja domniemam dwie daty i z jednej corka a z drugiej synWychodzi mi w chińskim, ze chlopiec, a moglaby byc corka
Roznice w ciazach sa niewielkie, jedynie z najmlodszym synem zbrzydlam strasznie, a teraz promienieje, podobam sie sobie
Sabi32
Aaaa no to jednak wychodzi mi dziewczynkaLink do: Chinese Baby Gender Predictor | Baby Gender Selection
Na tej stronie obliczylam swoj wiek tylko trzeba wiedziec mniej wiecej date zaplodnienia
No to mi nie wyszłoChcemy dziewczynkę. Czuję że to dziewczynka.
HappyElephant
Intuicja podpowiadała mi drugiego chłopca. Chciałam dziewczynkę I jest dziewczynka.
reklama
W pierwszej ciąży intuicja mówiła chłopiec - podobał mi się niebieski i turkusowy kolor bardziej niż zwykle, od razu wiedziałam, że to syn.
W trzeciej ciąży głowa mówiła następny syn, wszyscy w koło "teraz dziewczynka?". I mam córkę, więc intuicja zawiodła.
W trzeciej ciąży głowa mówiła następny syn, wszyscy w koło "teraz dziewczynka?". I mam córkę, więc intuicja zawiodła.
reklama