reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Płeć - intuicja kontra rzeczywistość:)

reklama
U mnie ten kalendarz nie działa, znam dokładną datę zapłodnienia z młodym, a wychodzi ze powinien być dziewczynka :)

Na teraz wychodzi ze powinnam mieć chłopca [emoji14]

Według chińskiego kalendarza mój syn powinien być dziewczynką, więc jeśli teraz znowu wychodzi dziewczynka, to może będzie drugi chłopak :p
Intuicja mówi mi, że będzie chłopiec. Chciałabym dziewczynkę, ale w sumie chłopiec też byłby ok, przy tak małej różnicy wieku fajnie chyba mieć rodzeństwo tej samej płci. No i mamy już mnóstwo ciuszków oraz pomysł na imię.

Ostatnia edycja:
A co do różnic w ciazach
Hmm z młodszym wydawało mi się że się różniły ale chyba były bardziej podobne
-był wstręt do mięsa - teraz nie mam
-sny erotyczne z dwojka i zwiększona ochota na seks z pierwszym - teraz snow nie mam ale ochota zwiekszona
-dobrze spałam - teraz mi nie wygodnie
-cera była piękna - teraz masakra
-ochota na słodycze i owoce - teraz też zwiększona ochota ale nie tak
-byłam łagodniejsza - teraz bardziej nerwowa
Tyle co pamiętam :)

reklama
Czuje ze to dziewczynka.
3jgxe6hhusmbrzjt.png

Do góry