reklama
Co jest płaskie? :-)Tym samym Tym wyrostkiem, u dziewczynki ponoć jest równolegle do kręgosłupa. Ale to może być też takie zdjęcie, no i pomyłki przy interpretacji. I jeszcze ponoć dziewczynki mają nub płaski... Ale to tylko takie gadanie
Ja jak na chwilę ten wyristek sie pojawił myślałam, że to kość udowa. W pierwszej ciąży w 14 tc od razu widziałam siusiaka nie miałam wątpliwości. Teraz nie wiem. Może zbyt pragnę córki. A dodatkowo synowie też chcą siostrę. Pokocham/kocham bez względu ale...
Co jest płaskie? :-)
Ja jak na chwilę ten wyristek sie pojawił myślałam, że to kość udowa. W pierwszej ciąży w 14 tc od razu widziałam siusiaka nie miałam wątpliwości. Teraz nie wiem. Może zbyt pragnę córki. A dodatkowo synowie też chcą siostrę. Pokocham/kocham bez względu ale...
Nub to jakby czoło - główka
Wiesz wg mnie mimo wszystko na tak wczesnym etapie to loteria. przecież czasami mówią, że chłopak, ze siusiaka widzą i co? A dziewczynka wychodzi... zobaczysz co dalej będzie widać na usg..
Trzymam kciuki za dziewczynkę!!
Ja w pierwszej ciąży chciałam chłopca i cały czas byłam przekonana, że będzie chłopiec. Nawet jak w 13 tygodniu lekarz powiedział, że nie wie, nie chce jeszcze mówić, ale potem tak wspomniał, że może dziewczynka, to nie wierzyłam, a jednak miał rację. Teraz nie wierzę w żadne przeczucia. Wolałabym chyba drugą dziewczynkę, ale strzelałabym, że będzie chłopiec, bo dokładnie w owulację raczej trafiliśmy. W sumie to wszystko jedno, co będzie.
reklama