A masz to usg? Może się pochwalisz?Przeczucie, przeczuciem... właściwie nie wiem czy to przeczucie czy chęć,ale DZIEWCZYNKA choć rozsądek mówi, że chłopiec... jestem skołowana, a USG wcale mi nie pomogło
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A masz to usg? Może się pochwalisz?Przeczucie, przeczuciem... właściwie nie wiem czy to przeczucie czy chęć,ale DZIEWCZYNKA choć rozsądek mówi, że chłopiec... jestem skołowana, a USG wcale mi nie pomogło
ja mam tak samo. Jakis taki głos w głowie mam,ze bedzie drugi chłopak,ale z drugiej strony jest mała nadzieja na dziewczynkęA masz to usg? Może się pochwalisz?
Ależ oczywiście to nasze szczęście numer trzy.A masz to usg? Może się pochwalisz?
Ależ oczywiście to nasze szczęście numer trzy.
Czym się sugerujesz? Lekarz sugerował się wyrostkiem płciowym który ponoć sterczał zamiast leżeć no ale jak już pisałam znajoma całą ciążę miała na USG chłopca a urodziła dziewczynkęChyba jednak chłopak ;( ale to jeszcze w sumie za wcześnie na osądy trzymam kciuki za dziewczynkę!
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Czym się sugerujesz? Lekarz sugerował się wyrostkiem płciowym który ponoć sterczał zamiast leżeć no ale jak już pisałam znajoma całą ciążę miała na USG chłopca a urodziła dziewczynkę