reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Płeć przeczucia vs rzeczywistość

To jak u mnie :D rano miłości, wieczorem owulacja a tu co ?? :d babaaaa :D

atdcx1hp69ts3ous.png

Haha! Nie gadaj? :laugh2: Bo ja mam dokładnie to samo - to znaczy rano był szał ciał, a owulacja wieczorem..myślałam, że to chłopak pewny :rofl2::laugh2::cool2: No ewentualnie z dnia wcześniej z wieczora mogłyby być :D

reklama
Haha! Nie gadaj? :laugh2: Bo ja mam dokładnie to samo - to znaczy rano był szał ciał, a owulacja wieczorem..myślałam, że to chłopak pewny :rofl2::laugh2::cool2: No ewentualnie z dnia wcześniej z wieczora mogłyby być :D
U nas nie było szans inaczej [emoji23] bo niby następnego dnia poprawiliśmy ale od owulacji komórka jajowa jest zdolna do zapłodnienia 12h, więc zanim by dotarły to już było za późno więc plemniory musiały być z tego samego dnia co owu [emoji23]
Wiadomo może się zwiększyć prawdopodobieństwo tej czy tej płci, ale jak sama po nas widzisz to nie jest na 10000% pewne :D

ckai9jcg3ugxsgdl.png

atdcx1hp69ts3ous.png

U nas idzie genetycznie :) u dziadka mojego był chłopak dziewczyna dziewczyna u taty tak samo u brata też u nas jest chłopak dziewczyna i zapewne teraz bedzie dziewczyna zobaczymy [emoji23][emoji23][emoji23]

Wysłane z mojego LG-M200 przy użyciu Tapatalka

U nas idzie genetycznie :) u dziadka mojego był chłopak dziewczyna dziewczyna u taty tak samo u brata też u nas jest chłopak dziewczyna i zapewne teraz bedzie dziewczyna zobaczymy [emoji23][emoji23][emoji23]

Wysłane z mojego LG-M200 przy użyciu Tapatalka

Wow, jaka powtarzalność:)
Ale u mojego taty było 3chłopaków i dziewczyna, a on sam miał 3dziewczyny i jednego chłopaka- idealnie na odwrót :p Także u mnie po chłopaku może być chłopak, i później znowu chłopak i dopiero 4dziewczynka :-D Ale ja zamierzam skończyć na 2:rolleyes2: także co będzie to wezmę, byleby zdrowe było :tak:

Ja mam nadzieję na dziewczynkę ale przeczucie że będzie chłopak mam parke także jakos niemam parcia na płeć

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

nie ma na to żadnej reguły, my współżyliśmy co 1 dzień we wszystkie dni płodne prawdopodobnie ma być dziewczynka, z synem tylko raz zaraz po okresie

To raz po okresie to chyba dobra metoda na syna :-D U mnie prawdopodobnie tez tak było...
A teraz złoty strzał w owu. Zobaczymy :)

Chciałabym dziewczynkę ale po moich przejściach wezmę co Bóg da ;)

Dokładnie :tak:
Ja cały czas myślę, żeby tylko zdrowe było, taka jakaś przejęta jestem. Ale jestem też ciekawa tych przeczuć kobiet, czy się sprawdzają ;)

reklama
Potwierdzam, że nie ma żadnej reguły. Baa nawet lekarze potrafią się pomylić. U mojej bratowej w drugiej ciąży lekarz zapewniał, że będzie chłopak. Wszystko przygotowane pod syna, a w dniu porodu okazało się, że na świat przyszła śliczna córeczka. :D
Co do tych zabobonów to mam wrażenie, że co jakiś "poradnik" to lepsze wskazówki co do planowania płci. Ale jak my sami mamy to zaplanować, skoro lekarze potrafią się tak pomylić... ;p

Do góry