reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Płeć przeczucia vs rzeczywistość

To jak u mnie :D rano miłości, wieczorem owulacja a tu co ?? :d babaaaa :D

atdcx1hp69ts3ous.png

Haha! Nie gadaj? :laugh2: Bo ja mam dokładnie to samo - to znaczy rano był szał ciał, a owulacja wieczorem..myślałam, że to chłopak pewny :rofl2::laugh2::cool2: No ewentualnie z dnia wcześniej z wieczora mogłyby być :D

reklama
Haha! Nie gadaj? :laugh2: Bo ja mam dokładnie to samo - to znaczy rano był szał ciał, a owulacja wieczorem..myślałam, że to chłopak pewny :rofl2::laugh2::cool2: No ewentualnie z dnia wcześniej z wieczora mogłyby być :D
U nas nie było szans inaczej [emoji23] bo niby następnego dnia poprawiliśmy ale od owulacji komórka jajowa jest zdolna do zapłodnienia 12h, więc zanim by dotarły to już było za późno więc plemniory musiały być z tego samego dnia co owu [emoji23]
Wiadomo może się zwiększyć prawdopodobieństwo tej czy tej płci, ale jak sama po nas widzisz to nie jest na 10000% pewne :D

ckai9jcg3ugxsgdl.png

atdcx1hp69ts3ous.png

U nas idzie genetycznie :) u dziadka mojego był chłopak dziewczyna dziewczyna u taty tak samo u brata też u nas jest chłopak dziewczyna i zapewne teraz bedzie dziewczyna zobaczymy [emoji23][emoji23][emoji23]

Wysłane z mojego LG-M200 przy użyciu Tapatalka

U nas idzie genetycznie :) u dziadka mojego był chłopak dziewczyna dziewczyna u taty tak samo u brata też u nas jest chłopak dziewczyna i zapewne teraz bedzie dziewczyna zobaczymy [emoji23][emoji23][emoji23]

Wysłane z mojego LG-M200 przy użyciu Tapatalka

Wow, jaka powtarzalność:)
Ale u mojego taty było 3chłopaków i dziewczyna, a on sam miał 3dziewczyny i jednego chłopaka- idealnie na odwrót :p Także u mnie po chłopaku może być chłopak, i później znowu chłopak i dopiero 4dziewczynka :-D Ale ja zamierzam skończyć na 2:rolleyes2: także co będzie to wezmę, byleby zdrowe było :tak:

Ja mam nadzieję na dziewczynkę ale przeczucie że będzie chłopak mam parke także jakos niemam parcia na płeć

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

nie ma na to żadnej reguły, my współżyliśmy co 1 dzień we wszystkie dni płodne prawdopodobnie ma być dziewczynka, z synem tylko raz zaraz po okresie

To raz po okresie to chyba dobra metoda na syna :-D U mnie prawdopodobnie tez tak było...
A teraz złoty strzał w owu. Zobaczymy :)

Chciałabym dziewczynkę ale po moich przejściach wezmę co Bóg da ;)

Dokładnie :tak:
Ja cały czas myślę, żeby tylko zdrowe było, taka jakaś przejęta jestem. Ale jestem też ciekawa tych przeczuć kobiet, czy się sprawdzają ;)

reklama
Potwierdzam, że nie ma żadnej reguły. Baa nawet lekarze potrafią się pomylić. U mojej bratowej w drugiej ciąży lekarz zapewniał, że będzie chłopak. Wszystko przygotowane pod syna, a w dniu porodu okazało się, że na świat przyszła śliczna córeczka. :D
Co do tych zabobonów to mam wrażenie, że co jakiś "poradnik" to lepsze wskazówki co do planowania płci. Ale jak my sami mamy to zaplanować, skoro lekarze potrafią się tak pomylić... ;p

Do góry