-monia - mam pytanko, dopisałaś mnie do listy i wpisałaś synek na różowo. Czyżbyś coś przeczuwała??? Inne mamusie mają synka na niebiesko.
Oj Bozzzze pomyliłam się, sorrki
(zapewne będzie śliczny jak dziewczynka :-))
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
-monia - mam pytanko, dopisałaś mnie do listy i wpisałaś synek na różowo. Czyżbyś coś przeczuwała??? Inne mamusie mają synka na niebiesko.
Córcia Martynka - poproszę mi wpisać obok mojej daty
Ja tez mam czuja na boya ...juz od poczatku ciazy i jakos to przeczucie sie nie zmienia ..Moj Patryk chce bardzo brata hahahahAle mówcie co chcecie-niespodzianek mamy dużo:-):-)
Ja mam czuja na synka i wszystko wskazuje na synka
więc może
Ja tez mam czuja na boya ...juz od poczatku ciazy i jakos to przeczucie sie nie zmienia ..Moj Patryk chce bardzo brata hahahah
Nie wiem jak Wy ale ja się nie mogę napatrzeć na naszą listę-i jak tak sobie na nią patrze to się strasznie wzruszam
Proszę Cię bardzo :-)
ja jak patrze na ta liste to sobie mysle ... jaka to poprawa przyrostu naturalnego planuje sie na ten grudzien !!! niezle niezle ... potem skonfrontujemy to z faktycznymi datami porodow !!!