reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

pierwsze ząbki naszych maluchów

reklama
Jak Klaudii wyszla ta dwojka gorna to zaraz kilka dni pozniej zaczely wychodzic 3 kolejne na raz I teraz fajnie wyglada z ta 6teczka :-)

Wszystkim ząbkowiczom gratuluję, a Tym co czekają cierpliwości bo pewnie lada chwilą wyłonią się perełki:-)
a Zosia pokazuje jakie to ona ma siekacze:-)

dziewczyny mowilam wam ze Adas strasznie nieznosny placze itp wczoraj sprawdzam mu wreszcie te zeby bo nie dal sie dotknac i u gory wyszly mu 4 zeby odrazu czyli ma jedynki i dwojki i na dole wyszly mu dwojki czyli ma juz 8 zebow:szok::szok::szok::szok: zalamka a tak sie dziecko meczylo codziennie dawalam mu paracetamol i mu az naczynka w oczach popekaly:-:)-:)-:)-( a dzis jest jak nowo narodzony nic nie placze smieje sie i az nie dowiary

tylko szkoda ze taki bolesny i sie tyle nacierpial a biedny ma czerwone oczka popekane naczynka szok ale mi go szkoda:zawstydzona/y::-:)-:)-(

reklama
Biedny Adaś!!:no:

A nam na ostatniej wizycie pani doktor powiedziala ze gorne jedyneczki sie pchaja i wyjda jakos za tydzien. Gdzie ona skubana je widzi to ja nie wiem :baffled:
Ale wierzę jej na słowo :-p

Do góry