reklama
kwiateczek
majowa mama `08
Gratuluje wszytkim malenstwa zabkowu nas nadal kreski,naapuchniety caly dol.smoczka to juz nie wie jak gryz.biedaczek
No i my sie pochwalimy!!!Wczoraj pojawila sie juz kreseczka na dole!!
Od trzech dni Zoe byla bardzo marudna i niemogla spac teraz wiem dlaczego mam nadzieje ze zabek szybko urosnie mam pytanie ...czy tak bedzie za kazdym razem jak wyjdzie zabek czy tylko te pierwsze????
Od trzech dni Zoe byla bardzo marudna i niemogla spac teraz wiem dlaczego mam nadzieje ze zabek szybko urosnie mam pytanie ...czy tak bedzie za kazdym razem jak wyjdzie zabek czy tylko te pierwsze????
Załączniki
Ostatnia edycja:
kwiateczek
majowa mama `08
No i w koncu my MAMY ZĄBKA co prawda narazie slychac pod lyzeczka,nie widac ale JEST:-);-) teraz pojdzie z gorki Jezu jak sie ciesze.Sprawdzilismy wczoraj i tak delikatnie bylo slychac ale dzis to juz jak dzwon jaki prezent na 7 miesiaczkoe:-);-)
iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
Brawa dla nowych i kolejnych zebaczow :-)
U nas na szczescie zabkowanie przechodzi Klaudia nie zauwazalnie(ma juz 6 sztuk) ale i Vanesska nie miala problemu przy zabkowaniu.
U nas na szczescie zabkowanie przechodzi Klaudia nie zauwazalnie(ma juz 6 sztuk) ale i Vanesska nie miala problemu przy zabkowaniu.
reklama
panna_migotka
Mama Igusi/Majowe Mamy'08
A nam się przebił wreszcie czwarty ząbek :-) Mam nadzieję, że na jakiś czas te zęby odpuszczą, bo ostatnimi czasy to był koszmar, jeden wielki płacz i pisk