reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

pierwsze ząbki naszych maluchów

reklama
No i my sie pochwalimy!!!Wczoraj pojawila sie juz kreseczka na dole!!:tak:
Od trzech dni Zoe byla bardzo marudna i niemogla spac teraz wiem dlaczego mam nadzieje ze zabek szybko urosnie:happy: mam pytanie ...czy tak bedzie za kazdym razem jak wyjdzie zabek czy tylko te pierwsze????

Załączniki

• 53400103~1.JPG
    53400103~1.JPG
    407,9 KB · Wyświetleń: 44
Ostatnia edycja:
Tez jestem ciekawa czy przy każdym zabku będzie marudzenie? :baffled:

Tymczasem przeglądając fotki znalazłam jedną na której widac naszego ząbka :laugh2:

nikol_6mcy 186.jpg

kangurka u nas zeby ze starszą córa to była tragedia, z malym jest jeszcze gorzej a to dopiero 1... 4 i 3 to dopiero był horror :baffled:

my od kilku dni mamy 2 zabki tzn Michas ma :-D

u nas przebiła się dzis 2 górna a jedynek górnych nie mamy... och koszmarna była noc, jeden płacz...

No i w koncu my MAMY ZĄBKA :-D:-D:-D co prawda narazie slychac pod lyzeczka,nie widac ale JEST:-);-) teraz pojdzie z gorki:-D:-D Jezu jak sie ciesze.Sprawdzilismy wczoraj i tak delikatnie bylo slychac ale dzis to juz jak dzwon:-D:-D jaki prezent na 7 miesiaczkoe:-);-)

Brawa dla nowych i kolejnych zebaczow :-)
U nas na szczescie zabkowanie przechodzi Klaudia nie zauwazalnie(ma juz 6 sztuk) ale i Vanesska nie miala problemu przy zabkowaniu.

reklama
A nam się przebił wreszcie czwarty ząbek :-) Mam nadzieję, że na jakiś czas te zęby odpuszczą, bo ostatnimi czasy to był koszmar, jeden wielki płacz i pisk :zawstydzona/y:

Do góry