reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

pierwsze ząbki naszych maluchów

Kwiateczek napewno lada dzien sie dowiesz,ale jak mowisz ze kreseczki to to napewno zeby ida:-),pod palcem ostre wyczujesz.

reklama
U nas jedna jedyneczka (dolna lewa) wychodzi, a prawa się przebija i też ją czuć. Dziś zostałam po raz pierwszy z ogromnym zapałem ugryziona podczas karmienia :sorry2:

a my nadal bezzębne:tak: Chociaż widać już male zaczerwienienie na dziąsełkach i opuchniecie może już niedługo i my się zaząbkujemy:tak:

Iwonka, kiedy Klaudii wyszły kolejne ząbki?? Bo już widzę 5 na suwaczku ząbkowym :szok::-) To chyba najbardziej uzębiony majowy dzieciaczek:-D

Panna Migotka widze ze Igusii ida zabki jak mojej Klaudii,po jedynkach,gorne dwojki :-) I jak jej przebila sie tez lewa dwojeczka to nie dawno pisalam zreszta tu ze przylukalam ze przebily sie na raz druga dwojka gorna i prawa jedynka gorna,a druga gorna jedyneczka juz tez na samym wierzchu,wiec czuje ze lada moment wyjdzie i bedzie 6 ty.

Iwonko, cykaj fotki małej, pewnie super fajnie teraz wygląda, pobiła wszystkie maluch na naszym wątku z ząbkami:-), u nas dopiero dwie jedyneczki na dole i dalej eho:-) zobaczymy kiedy znów ruszy góra:-)

reklama
No to prosze zabki Klaudii :tak::-D:-D:-D:-D w sumie powinnam zmienic suweaczek na sztuk 6 :-p bo juz tez sie ptrzebil choc tego moze tak na zdjeciu nie widac(mam na mysli prawa jedynke) no i nie zapominajcie o dwoch jedynkach dolnych ;-)

Do góry