reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

pierwsze ząbki naszych maluchów

Kinia a ja mysle ze to tak jest bo nasze dzieci sa bardzo madre,Klaudia tez jak gryzla np swoje palce to wsadzala je obok zabkow jedynkowych zeby przypadkiem sama sie nie ugryzc ;-)

reklama
W koncu Ania dolacza do grona dzieci posiadajacych zabki.Dzis przebila sie prawa dolna jedynka :-)
Gdyby nie wczorajsza wizyta u lekarza pewnie nie zorientowalabym sie, ze mojemu dziecku zaczynaja sie zabki przebijac bo spi i je normalnie i co chwile rechocze ze smiechu :-) Oby ze wszystkimi zabkami poszlo tak latwo.

Kinia a ja mysle ze to tak jest bo nasze dzieci sa bardzo madre,Klaudia tez jak gryzla np swoje palce to wsadzala je obok zabkow jedynkowych zeby zypadkiem sama sie nie ugryzc ;-)
:rofl2:to tym nie pomyślałam. ale...ale..:rolleyes2:któregoś dnia dziabnęła moje palucha przednimi zębami. :-)
a wczoraj dostałam pięścią w oko (przypadek), a potem "z bani" w nos.

Gratuluje!!! A mi jakoś tak się dziś zrobiło wesoło, gdy powiedziałam do Igi "widzisz, ty masz już 4 zęby, a prababcia ma tylko 1" :-D:-D:-D

Cześć Dziewczyny
jestem tu nowa chociaż mój Szymek też urodził się w maju tego roku. Chciałam Was zapytać ile może trawć z tymi ząbkami? Bo my mamy kłopoty już od 2 miesięcy - co kilka dni gorączka, bóle i brak apetytu, nieprzespane noce. A zęboli jak nie było tak nie ma, chociaż pani doktor już miesiąc temu mówiła że podobno idą. Poradźcie coś, proszę.

U nas niestety jeszcze ząbków nie widać ale to chyba rodzinne u Witorka wyszedł pierwszy w 9 miesiącu a teraz ma rok i 8 miesięcy i 6 zębów i 4 w drodze. Na szczęście idą w miarę gładko;-);-)

reklama
Konradkowi rosnie zab juz osrto,w koncu go widac a wydaj mi sie ze drugi obok tez:-)
Mojego kolegi synek skonczyl rok w listopadzie i ma podobno jeden zabek:szok::szok::szok:a myslalam ze u nas to pozno:-)na pierwszy,ciekawe jak bedzie z reszta:dry:

Do góry