Podobne tematy
- Przyklejony
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja jeszcze w rodzinie nikomu, poza mężem oczywiście, nie mówiłam o planach używania wielorazowek i juz się nie mogę doczekać reakcji. Mąż oczywiście jest za (do niego najbardziej przemawia oszczędność, sknera jeden ). A myślę że używane można spokojnie kupowac, skoro można używać je dla kilku własnych dzieci przez lata to pewnie nie tracą zbyt dużo na jakosciByło bardzo dużo głosów że to jest niehigieniczne i jak można fundować dziecku "siedlisko bakterii" na pupcie. Dodam że głównym prowodyrem takiej gatki była babka która sudokremem smaruje nie tylko całą dupcie swojego syna to jeszcze inne części ciała. Ją zastanawiam się nad kupnem używanego zestawu pieluszek. Na olx jest dużo ogłoszeń ale nie wiem czy warto
kasia.zosia i jak idzie pieluchowanie?