reklama
Czoperka
Fanka BB :)
Cześć Dziewczyny, ktoś tu jeszcze zagląda?
Chciałam zapytać jak się sprawdza zestaw wkład z mikrofibry + otulacz? Bo z tego co czytam albo stosujecie wkład z mikrofibry + kieszonka, albo otulacz + tetra. Do mnie nie przemawia ani kieszonka (bo trzeba zmieniać praktycznie za każdym razem całość), ani tetra (bo trzeba to składać i kłaść na to coś jeszcze). Zastanawiam się czy ktoś miksuje te zestawy i łączy wkład mikro z otulaczem? A jeśli nie, to czemu?
Chciałam zapytać jak się sprawdza zestaw wkład z mikrofibry + otulacz? Bo z tego co czytam albo stosujecie wkład z mikrofibry + kieszonka, albo otulacz + tetra. Do mnie nie przemawia ani kieszonka (bo trzeba zmieniać praktycznie za każdym razem całość), ani tetra (bo trzeba to składać i kłaść na to coś jeszcze). Zastanawiam się czy ktoś miksuje te zestawy i łączy wkład mikro z otulaczem? A jeśli nie, to czemu?
Mama.O.
Ja wypr .już wszystkiego . Welnianych otulaczy ,pulu i formowanek ,kieszonek . Mamy teraz 9 mcy i wszystko robimy już na nocniku . Na wszelki zostawilismy formowanki tetro z flaneli i otulacz pul. Mikrofibra to za mało . Kup może porządne prefoldy z bambusa albo formowanki . Poczytaj o nich są bardzo chłonne w sumie najbardziej ale też długo schna
Wysyłane z mojego GT-S5300 za pomocą Tapatalk 2
Ostatnia edycja:
Mama.O.
Dzięki . A Twoje dzidzi drobne czy pulpasek ? Tanie i dobre są econobum pupus . Moje ulubione to calkowicie pulowe kokosi bo od środka mają też takie wykonczone polarkiem . A my polarku nie uznajemy . Ten polarek też jest w miloviach ale samo wykonanie super . Porobie Ci zdjecia później i wkleje . Piszę z telefonu dlatego
M
mama290
Gość
Mama to szybko sie uwineliscie z nocnikiem ja za bardzo kocham swoje wielo zeby narazie z nich rezygnowac ja tez przerobilam cala mase pieluch teraz uzywamy terry (zwykly recznik) jako wklad I pulowe rozne pieluchy na noc bambus I konopne microfibra I micro polar doprowadzily mnie do szalu I powrocilismy calkowicie do naturalnych wkladow teraz jestem w ciazy I planuje pieluchowac od samego poczatku
reklama
Żgutek
witam może któraś byłaby zainteresowana kupnem 4 sztuk otulaczy gdiapers i 9 opakowań wkladów biodegradowalnych? zostały mi po synku nieużywaneZobacz załącznik 686389
Zobacz załącznik 686391
Załączniki
Podziel się: