reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pieluchy wielorazowe

reklama
Youngmama, chodzi o brudne pieluchy? Zamykane wiaderko. Mam rozrobiona wodę z olejkiem herbacianym i spsikuje każda zasiusiana pieluche przed wrzuceniem do wiadra. Jak jest kupa to zapieram.

Marzena, a jakiej firmy konkretnie kupujesz? Masz jakies ulubione? Próbowałas wełniane? :)

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

my jestesmy dopiero na etapie staran ale kiedys juz sie zastanawialam czego bym uzywala i m.in nad pieluchami wielorazowymi, moj partner jest na NIE i koniec.
Za to ja sama nie wiem, ale na pewno bede uzywac chusteczek jednorazowych do pupy tylko na wyjazdach a w domu i gdzie moge planuje uzywac wielorazowych chusteczek czy jak to sie zwie :) mysle ze to dobra opcja bo jak pomysle o strecie pampersow i chusteczek to mi slabo, a tak chociaz tych chusteczek nie bede tyle zuzywac 8-) no ale to wyjdzie w praniu kiedys:D

W domu dzieciaczka możesz i pod zlew włożyć. Nie trzeba chusteczek.
Na wielo jestem ponad rok, i powiem, że nie chciałoby mi się co przewijanie wkładać dziecka pod kran [emoji6]
Ale małe myjki zamoczone w wodzie sprawdzają się super - po użyciu wrzucam do wiaderka razem z pieluchą, a w domu leżą suche

reklama
Do góry