dagi, polarowy pajac mam jeden i go nie lubię. jest za ciepły do domu, na dwór był za cienki i taki bez sensu zakup. ale ja mam praktycznie wszystkie te ubranka z lumpka. z tych malutkich rozmiarów mam dosłownie kilka sztuk nowych (tj. dla młodego były nowe).
reklama
dagi27
Fanka BB :)
Ja akurat te Pajace tez dostalam od jakiejś koleżanki wiec nie wydałam na nie ani grosza...ale ogólnie z tych najmniejszych rzeczy większość mam nowych a kilka kupilam tez w lampach. Tyle, że w uk ubrania dla dzieci są na prawdę tanie w porównaniu do pl, jedyne co jest problem z gruba czapka dla noworodka i z pościelą w normalnym rozmiarze.
Żelka
sprite ... też mam polarowy taki pajac ciepły i ja widze to tak, ubieram młodą w tą polareze do samochodu ... jak trtzeba zrobić szybki przerzut i w śpiworek/koc. Bo na spacery to wiadomo, że cieplej.
A z ciuchów wiekszosć co mam do bawełniana, może mam ze 3 welurowe sztuki
A z ciuchów wiekszosć co mam do bawełniana, może mam ze 3 welurowe sztuki
Żelka, no może faktycznie, tak jak piszesz.
Megami, do spania polarowy odradzam. chyba jednak najlepsza bawełna na noc. w ogóle te polarowe są do dupy (dla mnie;-);-)).
no ja mam nadzieję, że młodej welurowe nie podrażnią, bo ja własnie te najbardziej na dzień lubię.
Megami, do spania polarowy odradzam. chyba jednak najlepsza bawełna na noc. w ogóle te polarowe są do dupy (dla mnie;-);-)).
no ja mam nadzieję, że młodej welurowe nie podrażnią, bo ja własnie te najbardziej na dzień lubię.
Żelka
Polarowe to tylko na szybkie desanty w zimie, do spania dla mnie się nie nadaje bo za bardzo potliwe ... albo na jakąś wycieczkę do galerii z maluchem jak ktoś musi, albo lubi. Tak żeby malca nie przegrzać w kombinezonie, a jednocześnie nie targać za sobą 15 rzeczy, nie rozbierać przebierać i cudować, polarowy pajac to taki na chwile
kasiekz
Mialam dwa polarowe i nie uzywalam. To sie nadaje na wiosne do wozka na spacer i na nic wiecej. Ale to tylko moje zdanie. Sztuczne wiec w domu dziecko sie spoci.
dagi27
Ja chyba bym takiego Pajace nie założyła nawet na spacer. Prędzej sprawia na mnie to wrażenie takiej piżamy
reklama
goferek
A powiedzcie mi jeszcze jak ubrać malucha na wyjście ze szpitala? Bodziak z długim rękawem+gruby pajac+kombinezon a na główkę cienka czapeczka taka bawełniana+gruba? Muszę mężowi jeszcze naszykować torbę na wyjście dla mnie i dziecka i nie wiem co mu tam spakować.