izabela...
Fanka BB :)
tym oilatum soft też można smarować buźkę? skoro przed spacerem smaruję buzię kremem na każdą pogodę nivea to w domu też czymś smarować?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
tym oilatum soft też można smarować buźkę? skoro przed spacerem smaruję buzię kremem na każdą pogodę nivea to w domu też czymś smarować?
Ja smaruję Oilatum Soft lub Alantanem Plusa zastanawiam sie czy na osliniona buzie mozna dawac bepanthen krem? w sumie tlusty jest ale raczej do pupy
jak niczym nie smaruje to ma cale poliki i brode w czerwonych krostkach pod koniec dnia
a wy czym smarujecie?
przede wszystkim produktów z białkiem,laktoząDziewczyny moja ma skaze bialkowa:-(
I chcialam zapytac czy musze przez to jakas specjalnie jej skore pielegnowac...
Narazie objawia sie to tym,ze ma bardzo sucha i w niektorych miejscach chropowata skore a policzki czerwone...najczesciej wieczorem
Do niedawna myslalam,ze jej goraco i dlatego ma czerwone policzki ..a to skaza:-(
Od mojej lekarki to sie ciezko czegos dowiedziec...mowi tak cicho jakby sama do siebie...pytam ja po 5 razy jak czegos nie rozumiem a i tak wytlumaczy mi tak,ze...wiem nie duzo wiecej
Przepisla mi krem do smarowania ciala i tyle...i kazala do kapieli dodawac oliwe z oliwek.
I czego dzidzia ze skaza nie moze jesc??
przede wszystkim produktów z białkiem,laktozą
skóre dobrze natłuszczać jakimś kremem dla alergików
Czyli jak bedzie starsza to moge zapomniec o jogurtach( w tym np. danonki)?
miesie...tez zawiara bialko...i czym jeszcze?
Lekarka kazala nastepne mleko kupic HA hypoalergiczne.
Ale marchewka,jablko,gruszka,banan,ziemniak...to wszystko moge?