reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

pielęgnacja maluchów

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
moge ocenic kolejne chusteczki nawilzane:

- pampers baby fresh - pod wzgledem nawilzenia porownywalne do pampers sensitive, zapach ladniejszy, ogolnie daja rade
- dada naturals i sensitive - rewelacja, lepsze niz pampersy i cena korzystniejsza, oczywiscie do huggiesow pure kazdym bedzie daleko ;)
- babydream sensitive - o tych juz wspomnialam wczoraj, dno i wodorosty, suche jak papier scierny, dobre do scierania kurzu z mebli ;)

reklama
dla nas najfajniejsze bobini (i maja dobre zamkniecie),
slabe nivea i cleanic (wypakowuja sie po 3-4 sztuki)

leza i czekaja na testy huggiesy i pampersy ale u nas wolno schodza bo stosujemy tylko w nocy. w dzien kranowa :)

...a my używamy Musteli, któraś z dziewczyn narzekała kiedyś, że są zbyt mokre, ale mi to właśnie odpowiada- szczególnie jak trzeba wytrzeć przyschniętą kupkę na jajeczkach;-)

ja narzekałam na Mustelę:)

A czy te Huggiesy pure są bezzapachowe? Muszę j przetestowac...
Na razie mamy Pampersa baby fresh i Dadę niebieską i zieloną, ta lawendowa zalatuje mi takim zapachem antymolowym do szafy:)

ja narzekałam na Mustelę:)

ta lawendowa zalatuje mi takim zapachem antymolowym do szafy:)

i tego sie bałam... wiec nabyłam zielona do przetestowania
generalnie to mam zapas pampers sensitive 3 * 6-cio pak i baby fresh 1 * 6 pak...starczy na najblizsze 2 -3 miesiace....

a ja używam od początku narazie tylko pampers sensitive i jestem zadowolona- 4 paczka już poszła..kupiłam dada chyba sensitive- te co ostatnio w promocji były i wytarłam sobie nimi dłonie na spacerze, to one są meeeega mokre, nie wiem, jak na pupie się sprawdzą :-)

od początku używam do kąpieli oilatum soft, zastanawiam się, czy nie przerzucić się na emolium, czy to jest zamiennik?
chodzi mi o cenę, bo jest dużo niższa, niż oilatum, a u nas 250 ml poszło w 3 tygodnie.. i myślę, co tu teraz młodemu do kąpieli kupić

reklama
U nas tez juz poszło ze 300 ml Oilatum soft. Dostaliśmy też próbki Emolium - po przetestowaniu stwierdziliśmy, że jednak nie.... jakoś zapach nam nie podszedł, skóra nam się wydała bardziej miekka i lepiej nawilżona jednak po Oilatum,,
ale może jeszcze przetestujemy Oillan, rzeczywiście cena atrakcyjna

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry