reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

propozycje

a ja jestem za. bo wtedy mamy, które zwykle mają mało czasu na przeglądanie każdej strony po kolei w wielu wątkach. będą mogły przeczytać to, co je interesuje w odpowiednim miejscu. tylko warunkiem jest wtedy scisle trzymanie sie tematów.

ja często nie mogę się dokopac do różnych tematów, bo stron jest zbyt wiele - w jednym wątku piszemy o szczepieniach, siadaniu, raczkowaniu, pierwszych słowach, śmiesznych minach, zabawach, katarach, lekach, przychodniach, rehabilitacjach itd. - i zadaję pytanie po raz kolejny :/ nie wyobrażam sobie żeby jeszcze tam wepchnąć sprawy wychowania...

takie jest moje zdanie

reklama
moim zdaniem powinnismy to wtyknac do zdrowie i rozwój,bo tam zazwyczaj piszemy o lekarzach,szczepieniach a teraz tak duzo szczepien juz nie bedzie i miejmy nadzieje wizyt u lekarzy jak najmniej.
A i tak bedziemy myliły i sie zastanawiały co do 'wychowania" a co nie bo to raczej "szerokie" pojęcie

A ja zgadzam się z Afi, uważam, że już jest za dużo wątków o wszystkim i niczym jak choćby właśnie to zdrowie i rozwój. Piszemy tam i o szczepieniach, i o tym że dziecko pierwszy raz stanęło. Jeśli teraz dojdzie do tego jeszcze wychowanie to tam już się żadnej informacji znaleźć nie da :p

Również jestem za. Nie wrzucajmy wychowania pod zdrowie i rozwój tylko stwórzmy nowy wątek w odpowiednim czasie a osoby które nie mogą na bieżąco śledzić forum będą wiedziały gdzie znaleźć przydane dla siebie informacje lub zadać pytanie które nie "utonie w tłumie".

moje luźne przemyślenia:

Wychowanie - metody wychowawcze przy dziecięcym poznawaniu świata - jak tłumaczymy, prosimy, nie pozwalamy, pocieszamy nasze maluchy
Rozwój - postępy naszych dzieci wszelkiego rodzaju - motoryka, mowa, zabawy
Zdrowie - szczepienia, lekarze, przychodnie, choroby, rehabilitacje, leki, domowe sposoby na przeziębienia maluchów

reklama
Do góry