Alis ja tak kapałam Emilke i nie było problemów więc pozostanę przy zwykłej wanience... zresztą taką juz kupiłam
Cieszę się, że to potwierdzasz, że tak można i wcale nie potrzeba do tego dwóch osób
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Alis ja tak kapałam Emilke i nie było problemów więc pozostanę przy zwykłej wanience... zresztą taką juz kupiłam
my kupiliśmy malutką wanienkę - tą z ikei - doszliśmy do wniosku, że na początku wystarczy a później bejbiak będzie już siadał więc nie ma co szaleć z rozmiarami
Dziewczyny a słyszałyscie o otulaczach pieluszkowych???? wkłada sie w taki otulacz pieluszke tetrową. ale nie wiem dokładnie o co chodzi i nie moge zrozumieć jak to sie uzywa. podobno jest taniej i zdrowiej dla malucha.czy moze któraś słyszała lub uzywała tego?czy to zdaje egzamin????