- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
julita1212
Szczęśliwa mamusia:) Cudownej dwójeczki :*
Dziewczyny ja mam takie trochę głupie pytanie no bo kupiłam dla Malutkiej ten krem do buzi z filtrem 30 na upalne dni a czym smarować twarzyczkę jak będzię np brzydka wietrzna pogoda...bo z tą naszą wiosną i latem to różnie może być
N
nataliak
Gość
Dziewczyny ja mam takie trochę głupie pytanie no bo kupiłam dla Malutkiej ten krem do buzi z filtrem 30 na upalne dni a czym smarować twarzyczkę jak będzię np brzydka wietrzna pogoda...bo z tą naszą wiosną i latem to różnie może być
moze cos takiego? Krem na każdą pogodę NIVEA BABY - NIVEA
aga no dzięki za filmik utwierdziło mnie to ze mam dobrą wanienkę. tak własnie gdzies słyszałam ze te profilowane są nie za bardzo.tez czasami oglądam tvn i lubię słuchac porad Pawła Zawitkowskiego.musze kupic tę ksiązkę.ciągle zapominam...
aldonta
Fanka BB :)
jak najbardziej możesz tym samym kremem, buzie ładnie zabezpieczy......a promienie UV w pochmurny dzień tez przenikają
N
nataliak
Gość
aga no dzięki za filmik utwierdziło mnie to ze mam dobrą wanienkę. tak własnie gdzies słyszałam ze te profilowane są nie za bardzo.tez czasami oglądam tvn i lubię słuchac porad Pawła Zawitkowskiego.musze kupic tę ksiązkę.ciągle zapominam...
juz kiedys slyszalam jak krytykowal te wanienki. szkoda ze ta opinie wyglasza pokazujac jak wyglada kapiel tylko w zwyklej wanience bo jemu z jego wielkimi lapami jest latwo trzymac noworodka nie ma absolutnie zadnych argumentow przemawiajacych za tym ze profilowane sa gorsze. dla wielu osob sa duzym ulatwieniem a ja widzialam same zadowolone niemowlaki kapane w taki sposob, ostatnio nawet noworodka
a skladana wanienka to swietny wynalazek!
Ja bede kapac ze stojaczkiem mam jeden reczniczkowy dla noworodka i drugi plastikowy dla wiekszego troche i potem od 6-go miesiaca jak juz bedzie twardo siedzial to mam siedzenie do normalnej wanny. To jest duze ulatwienie, bo tak w zwyklej wanience nie profilowanej i bez stojaczka, to szczerze mowiac nie wiem jak to dziecko ma jedna osoba wykapac, to juz trzeba dwie osoby ojca i matke, zeby ojciec trzymal dziecko, zeby sie woda w uszy nie nalala, a matka myla, lub odwrotnie. A nie zawsze jest taka mozliwosc, np. ojciec w pracy. A ze stojaczkiem to i jedna osoba moze spokojnie wykapac.
Ja wczoraj byłam u koleżanki i kąpałam jej 3-miesięcznego synka w wanience takiej najzwyklejszej, trzymając go na ręce a drugą go myłam Dziewczyny da się spokojnie to zrobić, trzeba być tylko pewnym siebie i nie bać się Ja po wczorajszym doświadczeniu zdecydowałam kupić zwykłą wanienkę, bez żadnych profili itp.
reklama
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.